İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Dokuz ay sonra kavuşacağız, korkuyorum

Anonim33 görüntülenme
İki yıl mesafeli sevdik, şimdi aynı şehre taşınıyorum. Heyecanlıyım ama ya hayal ettiğimiz kişi olmazsak? Ya hep özlemle sevdiğim biri günlük hayatta bambaşka çıkarsa? Bu korku normal mi?

3 yanıt

• @kayip_cumle

Normal ve çok yaygın. İlk üç ay uyum süreci olarak düşün, mükemmel olmasını bekleme.

0
  • Anonim

Ben de korkmuştum, günlük sürtüşme çıktı ama yürüdü.

0
  • @gece0217

Ayrı bir ev tutmak ilk dönem için iyi olabilir, zorlamadan alışırsınız.

0
  • Forum konusuAşk & İlişkiler

Kavgadan sonra kimin ilk adım atması gerekir?

Her tartışmadan sonra iki gün birbirimize küsüp duruyoruz. Ben kendimi haksız bulmuyorum, o da bulmuyor. Sonunda ben dayanamayıp yazıyorum ve hep ben barışmaya çalışan taraf oluyorum. Bu sayede ilişki devam ediyor ama içimde bir kırgınlık birikiyor. İlk adımı hep atan kişi mi yoksa atmayan mı daha…

@isimsiz156156 tepki1717 yorum4646 kayıt

Kavgadan sonra üç gün konuşmadık

Önemsiz bir şey yüzünden başladı, bulaşık meselesi bile değildi aslında. Sesimi yükselttim, o da odaya çekildi. Üç gündür aynı evde birbirimize 'su ister misin' seviyesinde konuşuyoruz. İlk adımı atmak istiyorum ama haksız olduğumu düşünmüyorum. Susmak mı daha doğru, gidip konuşmak mı? Bu sessizlik…

@geceyazan168168 tepki1818 yorum3131 kayıt

Üç yıl sonra bile kalbim çarpıyor, bu normal mi?

Bugün işten çıkarken kapıda beni bekliyordu, elinde simit poşeti. Üç yıldır birlikteyiz ve kalbim hâlâ ilk günkü gibi hızlandı. Herkes "bir yerden sonra geçer" diyordu. Geçmeyenler var mı? Sadece mutlu olduğum için yazmak istedim, bu forum hep üzgün hikâyelerle dolu çünkü.

@mavikent9494 tepki44 yorum1212 kayıt

Ailesiyle tanışma günü yarın, korkuyorum

Yarın öğle yemeğe çağırdılar. Ne giyeceğim, ne götüreceğim, ne konuşacağım hiçbir şey bilmiyorum. Sevgilim "sakin ol, seni seviyorlar" diyor ama beni hiç görmediler ki. Annesi tatlı yapmış, babası da biraz sert biriymiş. Tavsiyeniz var mı?

@yalnizadam6363 tepki55 yorum1919 kayıt

Sevdiğimi söylemeyi hiç öğrenemedim

Ailemde kimse "seni seviyorum" demezdi. Yemek yapılır, ceket verilir, ama o cümle kurulmazdı. Şimdi sevgilim bunu duymak istiyor ve ben boğazımda bir düğüm hissediyorum. Seviyorum, bunu biliyorum, ama sesim çıkmıyor. Onu hayal kırıklığına uğratıyorum diye endişeliyim.

Anonim447447 tepki1010 yorum131131 kayıt

Bunu gerçekten normal buluyor musunuz?

Sevgilim arkadaşlarının yanında benimle dalga geçiyor, herkes gülüyor, ben de gülüyorum. Sonra eve dönünce "şaka yaptım, alınganlık yapma" diyor. Bir tek ben mi bunu fazla ciddiye alıyorum? Arkadaşlarım "takılma" diyor ama içimde bir şey her seferinde kırılıyor. Dışarıdan bakan biri ne düşünür mera…

Anonim390390 tepki1212 yorum112112 kayıt