İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Sevgilimin eski sevgilisi hâlâ onunla yazışıyor

Anonim701 görüntülenme
Sadece "nasılsın" düzeyinde yazışıyorlarmış, bana kendisi söyledi. Dürüst olması hoşuma gitti ama içim rahat değil. Ona bir şey demesem içimde büyüyecek, deyince de kıskanç görüneceğim.

6 yanıt

• @sonbahar

Dürüstlük güzel. Rahatsızlığını anlatmak kıskançlık değil, duygunu paylaşmak.

0
  • Anonim

Yazışmaları sınırlamasını isteme, ama sen de rahatsızsın diye bildir.

0
    • Anonim

Yarın konuşacağım. Sakin kalmaya çalışacağım.

0
  • @mavikent

Kendiliğinden söylemesi iyi işaret. Bence güven burada.

0
  • @isimsiz

Ben böyle bir şeyde konuşunca rahatladım. Konuşmak şart.

0
  • Anonim

Bir de şunu sor: ayrılığı nasıl oldu? Cevap bazı şeyleri netleştirir.

0
  • Forum konusuAşk & İlişkiler

Sevgilimin eski sevgilisiyle hâlâ mesajlaşması

Dört yıl önce bitmiş, aralarında dostluk kalmış diyor. Doğum günlerinde mesajlaşıyorlar, bazen de dertleşiyorlar. Ben yetinemiyorum. Yasaklamak istemiyorum ama rahatsızım. Sizce eski sevgiliyle arkadaşlık olur mu, yoksa ben mi aşırı tepki veriyorum?

@sonbahar7070 tepki1818 yorum3333 kayıt

Sevgilimin telefonuna bakmak istiyorum ama bakmıyorum

Telefonu masada duruyor ve bildirim ışığı yanıp sönüyor. Elim gidiyor, geri çekiyorum. Güvensizlik mi benim sorunum yoksa içgüdüm mü bir şey söylüyor bilmiyorum. Hiçbir şey olmadı aslında, sadece son zamanlarda ekranı çevirerek tutmaya başladı.

Anonim176176 tepki77 yorum4040 kayıt

Eski sevgilisinin adını her tartışmada anıyor

"Ayşe böyle yapmazdı" cümlesini bu ay altı kez duydum, saydım. Tamam, geçmişi var, saygı duyuyorum. Ama ben eski sevgilisinin gölgesiyle yaşamak istemiyorum. Bugün yemek yaparken bile "onunki daha tuzluydu" dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.

Anonim9696 tepki1616 yorum6868 kayıt

Sevgilimin ailesi beni sevmiyor gibi

Bir yıldır tanışıyoruz. Annesi hep nazik ama soğuk. Yemek davetlerinde bile ben sanki yok sayılıyorum. Sevgilim fark etmiyor ya da etmemeyi tercih ediyor.

Anonim2626 tepki88 yorum77 kayıt

Sevgilimin hediye seçme tarzı bana hiç uymuyor

Doğum günümde bana bir mutfak seti aldı. Teşekkür ettim ama içten içten üzüldüm. Belki kıymet bilmiyorum ama sanki beni tanımıyormuş gibi hissettim.

@sonbahar1717 tepki77 yorum66 kayıt

Sevdiğimi söylemeyi hiç öğrenemedim

Ailemde kimse "seni seviyorum" demezdi. Yemek yapılır, ceket verilir, ama o cümle kurulmazdı. Şimdi sevgilim bunu duymak istiyor ve ben boğazımda bir düğüm hissediyorum. Seviyorum, bunu biliyorum, ama sesim çıkmıyor. Onu hayal kırıklığına uğratıyorum diye endişeliyim.

Anonim447447 tepki1010 yorum131131 kayıt