İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Yıl dönümümüz için ne alsam?

@gecekusu79 görüntülenme
Sekiz ay oldu, çok küçük bir sürpriz yapmak istiyorum ama hediye seçmekten hiç anlamıyorum. Pahalı olmasın, ama anlamsız da durmasın istiyorum.

3 yanıt

• @eksik_cay

İlk buluşmanızdan bir fotoğrafı çerçeveletmek basit ama etkili.

0
  • Anonim

El yazısıyla bir mektup, hediyenin yarısını yapar.

0
  • @sonbahar

Beraber yaptığınız bir şeyi tekrarlayın. Hediyeden çok an kalıyor.

0
  • Forum konusuAşk & İlişkiler

Yeni bir şehirde sıfırdan, ikimiz için

Eşimin işi yüzünden yeni bir şehre taşındık. Burada kimseyi tanımıyoruz. Bir tek ona sahibim, o da işte. Akşamları evde yalnız bekliyorum. Onu suçlamak istemiyorum ama içimde tuhaf bir kırgınlık var.

@firtinadan_sonra169169 tepki1616 yorum9898 kayıt

Düğün için borca girmek değer mi?

Ailemiz büyük bir düğün istiyor. Biz ise sade bir şey düşünüyorduk ama aileler baskı yapıyor. Hesapladık, borca girmeden yapamayız. Evlenmeden önce borç yükü, doğru bir başlangıç mı?

@kayip_cumle2323 tepki99 yorum77 kayıt

Sevdiğimi söylemeyi hiç öğrenemedim

Ailemde kimse "seni seviyorum" demezdi. Yemek yapılır, ceket verilir, ama o cümle kurulmazdı. Şimdi sevgilim bunu duymak istiyor ve ben boğazımda bir düğüm hissediyorum. Seviyorum, bunu biliyorum, ama sesim çıkmıyor. Onu hayal kırıklığına uğratıyorum diye endişeliyim.

Anonim447447 tepki1010 yorum131131 kayıt

Bunu gerçekten normal buluyor musunuz?

Sevgilim arkadaşlarının yanında benimle dalga geçiyor, herkes gülüyor, ben de gülüyorum. Sonra eve dönünce "şaka yaptım, alınganlık yapma" diyor. Bir tek ben mi bunu fazla ciddiye alıyorum? Arkadaşlarım "takılma" diyor ama içimde bir şey her seferinde kırılıyor. Dışarıdan bakan biri ne düşünür mera…

Anonim390390 tepki1212 yorum112112 kayıt

Mesafeli ilişki yürür mü? Bence yürümez

Yedi aydır farklı şehirdeyiz. Haftada bir görüşüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz. Yine de her konuşmanın sonunda içimde bir boşluk kalıyor. Bence insan dokunamadığı biriyle bir süre sonra sadece alışkanlık yaşıyor. Aksini düşünen var mı, yaşayan var mı?

Anonim301301 tepki88 yorum6464 kayıt

İkinci şans mantıklı mı, yoksa aynı hatayı tekrar mı yaparım?

Altı ay önce ayrıldık. Ben terk edildiğimi düşünüyordum, o ise ben anlamadım diyordu. Şimdi yeniden yazdı, 'değiştim' diyor. İçimde hem umut hem korku var. Aynı kişiye iki kez inanmak aptallık mı?

@yarim_kalan229229 tepki1616 yorum111111 kayıt