İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Ayrıldıktan sonra arkadaşlarımın onun tarafını tutması

Anonim49 görüntülenme
Ortak arkadaş grubumuz var. Ayrılıktan sonra çoğu "ikinizi de seviyoruz" dedi ama davetler hep onun olduğu yerlere. Beni arayanlar azaldı. Yalnız kalmak bir şey, dışlanmak başka.

3 yanıt

• @geceyazan

Gerçek arkadaşlar zamanla kendini gösterir, sayıca azalsa da.

0
  • Anonim

Ben de grubu kaybettim, yeni insanlar buldum. Kaybettiğim yer kalıcı olmadı.

0
  • @sonbahar

Davet beklemek yerine sen bir şey ayarla, kimler gelir bak.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldıktan sonra yeni evde onun koku izini aradım

Taşındım, eşyalar yeni, duvarlar boş. Ama nedense bir yastık kılıfında hâlâ onun parfümü var gibi. Yıkadım, güneşe astım, yine var. Yoksa ben mi uyduruyorum? Kokunun bu kadar güçlü olabildiğini bilmiyordum.

Anonim2323 tepki55 yorum11 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldıktan sonra yatağın diğer tarafı

Hâlâ yatağın sol tarafında yatıyorum, sağ taraf boş. Orayı kullanmak istemiyorum, sanki o gelecek gibi. Sizce bu tuhaf mı?

@yarim_kalan99 tepki33 yorum00 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra yedinci ay: nasıl geçti, ne öğrendiniz?

Yedi ay önce "bitti" dediğimde dünya yıkılacak sandım. Şimdi sabah uyanıyorum, kahvaltı yapıyorum, bazen gülüyorum. Ama bazı geceler yine tam başa dönüyor. Sizin yedinci ayınız nasıldı? Hangi gün ilk kez "iyiyim" dediniz?

@geceyazan187187 tepki1818 yorum7878 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Onun eşyası olmayan ev nasıl bir yer?

Son kutuyu da kapıdan çıkarttık. Şimdi evde ne varsa benim. Boş raf, boş askı, boş diş fırçalığı. Sessizlik o kadar yüksek ki televizyonu açık bırakıyorum. Evde ona dair hiçbir şey kalmadı ama onunla ilgili her şey var. Bu ev nasıl yeniden benim olacak?

@yagmurlu_sehir173173 tepki1717 yorum6060 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Bir yıl oldu, iyiyim galiba

Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.

@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt