İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Ayrıldıktan sonra yeni evde onun koku izini aradım

Anonim307 görüntülenme
Taşındım, eşyalar yeni, duvarlar boş. Ama nedense bir yastık kılıfında hâlâ onun parfümü var gibi. Yıkadım, güneşe astım, yine var. Yoksa ben mi uyduruyorum? Kokunun bu kadar güçlü olabildiğini bilmiyordum.

5 yanıt

• @sonbahar

Koku hafızası en eski ve en güçlü hafıza türü. Uydurmuyorsun.

0
  • Anonim

Yastık kılıfını çöpe at, yeni al. Basit ama işe yarıyor.

0
  • @mor_defter

Ben o kokunun şişesini bile sakladım, bir gün çekmeceden çıkıp kapağı açtım, ağladım, kapattım.

0
  • @eksik_cay

Çamaşır suyu kokusu hepsini silmişti benimkinde, güldürdü bile.

0
  • @gece0217

Bu tür şeyler birkaç ayda yavaş yavaş uçuyor.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldıktan sonra arkadaşlarımın onun tarafını tutması

Ortak arkadaş grubumuz var. Ayrılıktan sonra çoğu "ikinizi de seviyoruz" dedi ama davetler hep onun olduğu yerlere. Beni arayanlar azaldı. Yalnız kalmak bir şey, dışlanmak başka.

Anonim44 tepki33 yorum11 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldıktan sonra yatağın diğer tarafı

Hâlâ yatağın sol tarafında yatıyorum, sağ taraf boş. Orayı kullanmak istemiyorum, sanki o gelecek gibi. Sizce bu tuhaf mı?

@yarim_kalan99 tepki33 yorum00 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Eski sevgilimin yeni ilişkisini görmek

Üç hafta oldu ayrılalı ve bir arkadaş "görmek istersen" diyerek bir fotoğraf gösterdi. Kolunda başka biri vardı, gülüyordu. Gülümseyerek "güzel" dedim, tuvalete gidip bir süre aynaya baktım. Bu kadar çabuk mu? Yoksa ben mi yavaşım?

@gece0217328328 tepki99 yorum7272 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra yedinci ay: nasıl geçti, ne öğrendiniz?

Yedi ay önce "bitti" dediğimde dünya yıkılacak sandım. Şimdi sabah uyanıyorum, kahvaltı yapıyorum, bazen gülüyorum. Ama bazı geceler yine tam başa dönüyor. Sizin yedinci ayınız nasıldı? Hangi gün ilk kez "iyiyim" dediniz?

@geceyazan187187 tepki1818 yorum7878 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Yeni biriyle konuşmaya başladım, suçlu hissediyorum

Üç ay oldu ayrılalı, iş yerinde biriyle sohbet ediyoruz. Hiçbir şey olmadı, sadece güzel konuşuyoruz. Ama her mesajdan sonra eski sevgilimi ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Biz ayrıldık, ihanet değil bu. Aklım biliyor, kalbim bilmiyor.

Anonim162162 tepki1616 yorum9797 kayıt