İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Ayrılığın üçüncü günü

@sessizbiri2183 görüntülenme
Üç gündür düzgün bir şey yemedim. Dolapta onun sevdiği yoğurt duruyor, atamıyorum bile. Sabah alarm çalınca bir an her şey normalmiş gibi geliyor, sonra hatırlıyorum. İşe gittim, kimse bir şey anlamadı, ben de söylemedim. Akşam eve gelince koltukta oturup duvara baktım. Bu kaç gün sürer, bilen var mı?

18 yanıt

• @uykusuz

Ben de ilk haftayı hep böyle geçirdim. Sabah uyanıp hatırlama kısmı en kötüsü, sonra biraz alışıyorsun.

0
  • Anonim

Yoğurdu at, ciddiyim. Küçük bir şey gibi görünüyor ama her açtığında canın yanıyor.

0
  • @mavikent

Üç gün çok erken. Kendine bir süre tanı, takvim tutma bence.

0
  • @ayisiginda

Yemek meselesi önemli. Bir şey yiyemiyorsan en azından çorba iç, midene bir şey girsin.

0
    • @sessizbiri

Çorba iyi fikir, bugün deneyeceğim. Yoğurdu da akşam atarım herhalde.

0
  • @kayip_cumle

Benim ilk haftam bir bulanıklıktı, hiçbir şey hatırlamıyorum. Geçiyor, yalnız hızlı geçmiyor.

0
  • @eskiyaz

Bana kalırsa sürenin önemi yok. Bazen üç gün, bazen üç ay. Önemli olan kendine kızmamak.

0
  • Anonim

Aynı yerdeyim, bugün dördüncü gün.

0
    • @sessizbiri

Birlikte geçirelim o zaman, yalnız olmamak iyi geliyor.

0
  • @durakta

Evde oturma, iş çıkışı bir yürüyüş yap. Duvara bakmaktan iyidir.

0
  • @geceyazan

Alarmı başka bir ses yap, sabah kısmı biraz hafifliyor. Küçük bir numara ama işe yaradı.

0
  • @bosluk_dolu

Ben ilk günlerde kimseye söylemeyip hata yapmıştım. Bir arkadaşına söylesen yük hafifler.

0
    • @sessizbiri

Haklısın, yarın en yakın arkadaşıma yazacağım.

0
  • @eksik_cay

Bir de telefondaki ortak fotoğrafları şimdilik bir klasöre taşı, silme ama görme.

0
  • Anonim

Üç günde çözüm bekleme. Ağla, yemek ye, uyu. Gerisi sonra.

0
  • @yagmurlu_sehir

Bu yazdıkların beni iki yıl öncesine götürdü. Çok geçti, gerçekten.

0
  • @ucuncu_kat

Dolap detayı bana da dokundu. Bizde diş fırçası oldu, haftalarca bakıp durdum.

0
    • @sessizbiri

Diş fırçası da var evet, onu da bugün kaldırdım. Teşekkür ederim hepinize.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılığın 40. günü

Kırk gün olmuş. Takvime bakıp saymıyordum aslında, telefon hatırlattı: "Birlikte 40 gün önce..." diye bir anı bildirimi. Kalbim durdu. Ama ardından garip bir şey oldu, ağlamadım. Sadece fotoğrafa baktım ve ekranı kapattım. Bu iyileşmek mi, uyuşmak mı?

@sonbahar192192 tepki55 yorum5252 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılığın en sessiz günü

Bugün kimseye yazmadım, kimse yazmadı. Telefon sessizdi, ev sessizdi. Dışarıda yağmur vardı. İlk kez bu sessizlik beni korkutmadı, sadece oldu. Bunu paylaşmak istedim.

@bosluk_dolu55 tepki22 yorum11 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Sevgili günü, doğum günü, bayram: özel günler neden yaralıyor?

Takvimdeki her kırmızı gün bir ihtimal gibi. Biri çalar mı, bir mesaj gelir mi diye bekliyorum. Hiçbir şey olmadığında yine ilk günkü gibi sızlıyor. Bu hafta bayram vardı, telefon sustu. Neden hâlâ bekliyorum?

@firtinadan_sonra252252 tepki1616 yorum6464 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılığın ardından 'iyi misin' sorusuna verdiğim cevaplar

1. "İyiyim." 2. "İdare ediyorum." 3. "Biraz yorgunum." 4. "Bilmiyorum." 5. "Sorma." 6. "Şu an konuşamam." 7. "Hâlâ kötüyüm." 8. "Daha iyiyim." Sekizinci cevaba on dört ay sonra geldim. Sizin listeniz nasıl?

@geceyolcusu191191 tepki1616 yorum9595 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Sabah altı koşusu, ayrılığın dördüncü ayı

Ayrıldığımızda sabaha kadar uyumuyordum. Üçüncü ayda kendimi sokağa attım, beş dakika koştum, nefes nefese kaldım ve ilk kez ağladım rahatça. Şimdi her gün sabah altıda kalkıp bir saat koşuyorum. Hâlâ kalbim kırık ama bacaklarım güçlü. Sizin iyileşme ritüeliniz nedir?

@kirik_plak191191 tepki1717 yorum1414 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt