Ayrılık sonrası ilk bayram
5 yanıt
- @geceyazan
Sessizlik de bir şefkat bazen, ama bunu bilmek acıyı azaltmıyor.
0 - Anonim
Ben herkes sorsun diye beklemiştim, hiç sormadılar, bir akraba hariç.
0 - @eksik_cay
Önemli olan sen iyi misin?
0- @ayisiginda
Biraz, bugünlük.
0
- @sonbahar
Bugünlük yeterli, yarını yarın düşünürsün.
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarAyrılık sonrası ilk gün işe gittim
Pazartesi sabahı ağlayarak uyandım ama toplantım vardı. Sunumu yaptım, kimse bir şey anlamadı. Öğle arasında tuvalette beş dakika durdum. Akşam eve gelince sessizlikten kulaklarım çınladı. İş hayatı durmuyor ama ben durmuş gibiyim. Siz bu dönemi nasıl atlattınız?
@sabahsiz122122 tepki1616 yorum6464 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılık sonrası iş yerinde güçlü durmak
Herkes ne kadar iyi durduğumu söylüyor. Ama bilmiyorlar, sabah tuvalette ağlayıp makyajımı tazeliyorum. Toplantıda gülümsüyorum, öğle arasında kimse görmesin diye arabada oturuyorum. Ne kadar daha sürdürebilirim?
Anonim2727 tepki77 yorum11 kayıt
Forum konusuAyrılıklarSevgili günü, doğum günü, bayram: özel günler neden yaralıyor?
Takvimdeki her kırmızı gün bir ihtimal gibi. Biri çalar mı, bir mesaj gelir mi diye bekliyorum. Hiçbir şey olmadığında yine ilk günkü gibi sızlıyor. Bu hafta bayram vardı, telefon sustu. Neden hâlâ bekliyorum?
@firtinadan_sonra252252 tepki1616 yorum6464 kayıt
Forum konusuAyrılıklarKalabalık bayram sofrasında yalnız hissetmek
Bayramda bütün aile bir arada ve ben sofrada gülüyorum ama içim bomboş. Herkes ayrılığımdan haberdar ama kimse konuşmuyor, sanki hiç olmamış gibi. Teyzem "yenisi gelecek" diyor, halam "zaten yakışmıyordunuz" diyor. Kimse acımı sormuyor. Bu kadar yalnız hissetmek normal mi?
@geceyolcusu185185 tepki1616 yorum100100 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOkuldan sonra ilk ayrılık hepimizi dağıttı
Yüksek lisansa başladığım yıl uzun bir ilişkim bitti. Ders çalışmaya odaklanmam gerekiyordu ama kütüphanede bile ağladım. Hoca bana "iyi misiniz" dedi, ben "alerji" dedim. Hâlâ ödevlerim birikiyor, kafamı toparlayamıyorum.
Anonim2525 tepki99 yorum33 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt