Ayrılık sonrası ilk gün işe gittim
16 yanıt
- @geceyazan
Sunumu yapabilmek bile başarı. Kimse bir şey anlamadıysa işini iyi yapmışsın demek.
0 - @uykusuz
Ben iş yerinde ağlayıp izin aldım. Patronum anladı. Bazen söylemek iyi geliyor.
0 - Anonim
Meşgul olmak gerçekten işe yarıyor. İlk iki hafta işe daldım, sonra yavaş yavaş kendime geldim.
0 - @sonbahar
Tuvalet molası meğer ortak bir deneyimmiş. Herkes yapıyor.
0 - Anonim
Ben de bir kez toplantıda gözlerim doldu, "alerji" dedim. Hâlâ gülerim buna.
0- @sabahsiz
Alerji lafı not alındı, kullanacağım.
0
- @mavikent
Dikkat et, işe aşırı gömülmek de bir noktada çöker. Akşamları bir şey planla.
0 - @eskiyaz
Akşam sessizliği için radyo açtım, biraz fark yarattı.
0 - @durakta
Eve gelince bir an kapıyı açar açmaz onu aradım, tüm gün birikmişti. Bunu normal diye yazıyorum.
0 - Anonim
Sessizlik ilk haftalar en ağırı. Sonra kendi sessizliğin güzelleşiyor.
0 - @yarim_kalan
İş yerinde herkese söylemeye gerek yok. Güvendiğin bir kişi yeter.
0 - @kirikdal
Sunum öncesi nefes alıp "bugün sadece bu" demek bana iyi geliyordu.
0 - Anonim
Bir şey ekleyeyim: yemek yemeyi unutma. Ben üç gün sadece çay içtim, sonra bayıldım neredeyse.
0- @sabahsiz
Bu uyarıya ihtiyacım vardı, bugün akşam yemek yaptım.
0
- @lacivertgece
Küçük kazanımlar da kazanımdır.
0 - @sessizbiri
Hepimiz bir yerlerde aynı koridorda ağlıyoruz galiba.
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarAyrılık sonrası iş yerinde güçlü durmak
Herkes ne kadar iyi durduğumu söylüyor. Ama bilmiyorlar, sabah tuvalette ağlayıp makyajımı tazeliyorum. Toplantıda gülümsüyorum, öğle arasında kimse görmesin diye arabada oturuyorum. Ne kadar daha sürdürebilirim?
Anonim2727 tepki77 yorum11 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılık sonrası ilk bayramı nasıl geçirdiniz?
Bayram yaklaşıyor ve ailemin hepsi onun ne zaman geleceğini soruyor. Ayrıldığımızı söylemeye henüz hazır değilim, ama yalan da söylemek istemiyorum. Annem her yıl onun için baklava siparişi verirdi, bu yıl ne yapacak bilmiyorum. Bayramı tek başıma karşılayacağım.
@yagmurlu_sehir1313 tepki99 yorum22 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOkuldan sonra ilk ayrılık hepimizi dağıttı
Yüksek lisansa başladığım yıl uzun bir ilişkim bitti. Ders çalışmaya odaklanmam gerekiyordu ama kütüphanede bile ağladım. Hoca bana "iyi misiniz" dedi, ben "alerji" dedim. Hâlâ ödevlerim birikiyor, kafamı toparlayamıyorum.
Anonim2525 tepki99 yorum33 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBir yıl oldu, iyiyim galiba
Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.
@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılırken kaybettiğim şey sevgili değil
Aslında onu sevgili olarak kaybetmek değil beni en çok üzen. Onunla birlikte kaybettiğim şeyler: pazar kahvaltılarımız, birlikte uydurduğumuz saçma şarkılar, geleceğe dair konuştuğumuz tüm küçük planlar. Bir insanı kaybetmek bütün bir dünyayı kaybetmekmiş. Böyle hisseden var mı?
Anonim418418 tepki66 yorum119119 kayıt