İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Ayrılık sonrası ilk gün işe gittim

@sabahsiz1395 görüntülenme
Pazartesi sabahı ağlayarak uyandım ama toplantım vardı. Sunumu yaptım, kimse bir şey anlamadı. Öğle arasında tuvalette beş dakika durdum. Akşam eve gelince sessizlikten kulaklarım çınladı. İş hayatı durmuyor ama ben durmuş gibiyim. Siz bu dönemi nasıl atlattınız?

16 yanıt

• @geceyazan

Sunumu yapabilmek bile başarı. Kimse bir şey anlamadıysa işini iyi yapmışsın demek.

0
  • @uykusuz

Ben iş yerinde ağlayıp izin aldım. Patronum anladı. Bazen söylemek iyi geliyor.

0
  • Anonim

Meşgul olmak gerçekten işe yarıyor. İlk iki hafta işe daldım, sonra yavaş yavaş kendime geldim.

0
  • @sonbahar

Tuvalet molası meğer ortak bir deneyimmiş. Herkes yapıyor.

0
  • Anonim

Ben de bir kez toplantıda gözlerim doldu, "alerji" dedim. Hâlâ gülerim buna.

0
    • @sabahsiz

Alerji lafı not alındı, kullanacağım.

0
  • @mavikent

Dikkat et, işe aşırı gömülmek de bir noktada çöker. Akşamları bir şey planla.

0
  • @eskiyaz

Akşam sessizliği için radyo açtım, biraz fark yarattı.

0
  • @durakta

Eve gelince bir an kapıyı açar açmaz onu aradım, tüm gün birikmişti. Bunu normal diye yazıyorum.

0
  • Anonim

Sessizlik ilk haftalar en ağırı. Sonra kendi sessizliğin güzelleşiyor.

0
  • @yarim_kalan

İş yerinde herkese söylemeye gerek yok. Güvendiğin bir kişi yeter.

0
  • @kirikdal

Sunum öncesi nefes alıp "bugün sadece bu" demek bana iyi geliyordu.

0
  • Anonim

Bir şey ekleyeyim: yemek yemeyi unutma. Ben üç gün sadece çay içtim, sonra bayıldım neredeyse.

0
    • @sabahsiz

Bu uyarıya ihtiyacım vardı, bugün akşam yemek yaptım.

0
  • @lacivertgece

Küçük kazanımlar da kazanımdır.

0
  • @sessizbiri

Hepimiz bir yerlerde aynı koridorda ağlıyoruz galiba.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılık sonrası iş yerinde güçlü durmak

Herkes ne kadar iyi durduğumu söylüyor. Ama bilmiyorlar, sabah tuvalette ağlayıp makyajımı tazeliyorum. Toplantıda gülümsüyorum, öğle arasında kimse görmesin diye arabada oturuyorum. Ne kadar daha sürdürebilirim?

Anonim2727 tepki77 yorum11 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılık sonrası ilk bayramı nasıl geçirdiniz?

Bayram yaklaşıyor ve ailemin hepsi onun ne zaman geleceğini soruyor. Ayrıldığımızı söylemeye henüz hazır değilim, ama yalan da söylemek istemiyorum. Annem her yıl onun için baklava siparişi verirdi, bu yıl ne yapacak bilmiyorum. Bayramı tek başıma karşılayacağım.

@yagmurlu_sehir1313 tepki99 yorum22 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Okuldan sonra ilk ayrılık hepimizi dağıttı

Yüksek lisansa başladığım yıl uzun bir ilişkim bitti. Ders çalışmaya odaklanmam gerekiyordu ama kütüphanede bile ağladım. Hoca bana "iyi misiniz" dedi, ben "alerji" dedim. Hâlâ ödevlerim birikiyor, kafamı toparlayamıyorum.

Anonim2525 tepki99 yorum33 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Bir yıl oldu, iyiyim galiba

Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.

@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılırken kaybettiğim şey sevgili değil

Aslında onu sevgili olarak kaybetmek değil beni en çok üzen. Onunla birlikte kaybettiğim şeyler: pazar kahvaltılarımız, birlikte uydurduğumuz saçma şarkılar, geleceğe dair konuştuğumuz tüm küçük planlar. Bir insanı kaybetmek bütün bir dünyayı kaybetmekmiş. Böyle hisseden var mı?

Anonim418418 tepki66 yorum119119 kayıt