İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Benden önce o yeni birini buldu, neden ben hâlâ buradayım?

@uykusuz397 görüntülenme
Ayrılığımızın üstünden iki ay geçti. Duydum ki biriyle çıkıyormuş. Ben ise hâlâ akşamları aynı kafeye gidip aynı masaya oturuyorum. Kendime acıyorum ve bu da beni daha çok yoruyor.

7 yanıt

• @geceyazan

Herkesin yası farklı hızda. Onunki başlamadan geçmiş olabilir, bu senin eksikliğin değil.

0
  • Anonim

Aynı masaya gitmeyi bırak, yeni bir yer bul.

0
  • @sonbahar

Yeni kafeler keşfetmek ucuz bir terapi.

0
    • @uykusuz

Denerim, ama bir tuhaf geliyor.

0
  • @eskiyaz

İki ay çok erken, merak etme.

0
  • @sabahsiz

Bence o kadar da iyi değildir, hızlı çıkan insanlar boşluk doldurur.

0
    • @durakta

Bunu bilemezsin, ona haksızlık etme.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldık ama neden hâlâ konuşuyoruz?

İki ay önce ayrıldık ama her akşam hâlâ mesajlaşıyoruz. Gün nasıl geçti, yemek yedin mi, hava çok soğuk. Birbirimize hiç yabancılaşmadık sanki. Ne yapıyoruz biz? Ayrılık dediğimiz şey bu mu? Ne ben ne o birbirimizi bırakabiliyor.

Anonim373373 tepki1111 yorum105105 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Beni bırakan kişi neden benden daha iyi görünüyor?

Ayrıldığımızdan beri onun hayatı güllük gülistanlık: sosyal medyada gezi fotoğrafları, gülen yüzler. Ben ise yerimden kalkamıyorum. Yedi yıl boyunca ben mi yalnızca seviyordum diye düşünüyorum. Onun iyi görünmesi acımı artırıyor. Bu normal mi?

@bosluk_dolu1414 tepki88 yorum55 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Eski sevgilimin yeni ilişkisini görmek

Üç hafta oldu ayrılalı ve bir arkadaş "görmek istersen" diyerek bir fotoğraf gösterdi. Kolunda başka biri vardı, gülüyordu. Gülümseyerek "güzel" dedim, tuvalete gidip bir süre aynaya baktım. Bu kadar çabuk mu? Yoksa ben mi yavaşım?

@gece0217328328 tepki99 yorum7272 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Sevgili günü, doğum günü, bayram: özel günler neden yaralıyor?

Takvimdeki her kırmızı gün bir ihtimal gibi. Biri çalar mı, bir mesaj gelir mi diye bekliyorum. Hiçbir şey olmadığında yine ilk günkü gibi sızlıyor. Bu hafta bayram vardı, telefon sustu. Neden hâlâ bekliyorum?

@firtinadan_sonra252252 tepki1616 yorum6464 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Yeni biriyle konuşmaya başladım, suçlu hissediyorum

Üç ay oldu ayrılalı, iş yerinde biriyle sohbet ediyoruz. Hiçbir şey olmadı, sadece güzel konuşuyoruz. Ama her mesajdan sonra eski sevgilimi ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Biz ayrıldık, ihanet değil bu. Aklım biliyor, kalbim bilmiyor.

Anonim162162 tepki1616 yorum9797 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt