İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Eşyalar koliye girdi

@kirikdal754 görüntülenme
Dün akşam onun bende kalan her şeyini bir koliye koydum. Tişört, şarj aleti, kitaplar, bir de ortak aldığımız küçük kupa. Kupayı koyarken elim titredi, saçma değil mi? Koli şimdi kapının yanında duruyor ve ben hâlâ ne zaman teslim edeceğimi bilmiyorum. Kargoyla göndermek soğuk geliyor, yüz yüze görüşmek ise korkutuyor.

8 yanıt

• @mavikent

Kargo soğuk değil, kendini korumak bu. Yüz yüze görüşüp yıkılmaktansa bence gönder.

0
  • @ayisiginda

Ben görüşüp vermiştim, bir kafede on dakika sürdü. Sonrasında çok rahatladım.

0
  • Anonim

Kupayı sen sakla, ne fark eder. Kimse sorgulamaz.

0
    • @kirikdal

Kupayı saklamak aklıma gelmemişti açıkçası.

0
  • @uykusuz

Ortak aldığınız şey senindir diye düşünüyorum. İçine koyarsan sonra geri alamazsın.

0
  • @durakta

Birine teslim ettirebileceğin biri var mı? Ortak bir arkadaş gibi.

0
  • @kirikdal

Ortak arkadaşlar işi daha karmaşık yapar diye düşündüm, bir tek komşusu var.

0
  • @geceyolcusu

Ben koliyi iki hafta bekletmiştim, sonra bir sabah kuryeye verdim. Çok da kolay oldu.

0
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılıktan sonra ilk gece

Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?

Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Bir yıl oldu, iyiyim galiba

Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.

@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrılırken kaybettiğim şey sevgili değil

Aslında onu sevgili olarak kaybetmek değil beni en çok üzen. Onunla birlikte kaybettiğim şeyler: pazar kahvaltılarımız, birlikte uydurduğumuz saçma şarkılar, geleceğe dair konuştuğumuz tüm küçük planlar. Bir insanı kaybetmek bütün bir dünyayı kaybetmekmiş. Böyle hisseden var mı?

Anonim418418 tepki66 yorum119119 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Ayrıldık ama neden hâlâ konuşuyoruz?

İki ay önce ayrıldık ama her akşam hâlâ mesajlaşıyoruz. Gün nasıl geçti, yemek yedin mi, hava çok soğuk. Birbirimize hiç yabancılaşmadık sanki. Ne yapıyoruz biz? Ayrılık dediğimiz şey bu mu? Ne ben ne o birbirimizi bırakabiliyor.

Anonim373373 tepki1111 yorum105105 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Geri dönmek mantıklı mı? Cevaplarınız önemli

Altı ay önce ayrıldık. O zaman sebepler büyüktü: sürekli tartışma, güvensizlik. Şimdi ikimiz de değiştik gibi, en azından öyle söylüyor. Bir kahve içtik ve konuşurken eski hâlimizi buldum. Ama aynı döngüye girmekten de çok korkuyorum. İkinci şans vermek mantıklı mı, yoksa kendimi mi kandırıyorum?

@ayisiginda316316 tepki1010 yorum8888 kayıt
  • Forum konusuAyrılıklar

Eski sevgilimin yeni ilişkisini görmek

Üç hafta oldu ayrılalı ve bir arkadaş "görmek istersen" diyerek bir fotoğraf gösterdi. Kolunda başka biri vardı, gülüyordu. Gülümseyerek "güzel" dedim, tuvalete gidip bir süre aynaya baktım. Bu kadar çabuk mu? Yoksa ben mi yavaşım?

@gece0217328328 tepki99 yorum7272 kayıt