Ortak arkadaşlarımız yeni sevgilisini grup yemeğine çağırmış
10 yanıt
- @sessizbiri
Gitme zorunluluğu yok. 'Bu sefer katılamayacağım' demek de güçlü bir seçim.
0 - Anonim
Ben gitmiştim, çok kötü geçti. Hem sen hem onlar gergin oldu.
0 - @mavikent
Eğer gitmeyecek olursan bunu net şekilde ilet, sonra küsmüş görünürsün.
0- @durakta
Ya gidip gülümsesem, ya da hiç gitmesem, arası yok gibi.
0
- @geceyolcusu
Arası var: yarım saat gidip çıkmak. Giriş çıkış kontrol sende.
0 - Anonim
Bence arkadaşların haber vermesi iyi niyet. Ama grup toplantısını tam bu hafta yapmaları biraz düşüncesiz.
0 - @yarin_belki
Arkadaşı kaybetmek korkusu gerçek. Ama gerçek arkadaş seni bu durumda rahat bırakır.
0 - @sabahsiz
Bir gün sen de yeni biriyle gelirsin o masaya. O zaman kimin nasıl hissettiğini hatırlarlar.
0 - @ucuncu_kat
Gitme, bir de yeni plan yap kendin için. Cumartesi senin de günün.
0 - @kirikdal
Ortak arkadaşlık çok hassas bir yer, hem onlar hem biz yaralanıyoruz.
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarOnun yeni sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi bırakmak
Her akşam profiline bakıyorum, tanımadığım bir yüz. Başkasının gülüşü onunla nasıl bu kadar yakışıyor? Takibi bıraktım ama engellemeye cesaret edemiyorum. Bir yandan ne yaptığını bilmek istiyorum, bir yandan bilmeye dayanamıyorum.
Anonim3030 tepki66 yorum88 kayıt
Forum konusuAyrılıklarEski sevgilimin yeni ilişkisini görmek
Üç hafta oldu ayrılalı ve bir arkadaş "görmek istersen" diyerek bir fotoğraf gösterdi. Kolunda başka biri vardı, gülüyordu. Gülümseyerek "güzel" dedim, tuvalete gidip bir süre aynaya baktım. Bu kadar çabuk mu? Yoksa ben mi yavaşım?
@gece0217328328 tepki99 yorum7272 kayıt
Forum konusuAyrılıklarYeni biriyle konuşmaya başladım, suçlu hissediyorum
Üç ay oldu ayrılalı, iş yerinde biriyle sohbet ediyoruz. Hiçbir şey olmadı, sadece güzel konuşuyoruz. Ama her mesajdan sonra eski sevgilimi ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Biz ayrıldık, ihanet değil bu. Aklım biliyor, kalbim bilmiyor.
Anonim162162 tepki1616 yorum9797 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBiz konuşurken yeni sevgilisinin de bulunduğunu öğrendim
Eski sevgilimle ayrılık sonrası yazışıyoruz, kimi zaman. Dün ortak bir arkadaştan öğrendim ki yazarken yanında yeni sevgilisi varmış, hatta konuşmaları gösteriyormuş. Küçük düşürülmüş gibi hissediyorum.
@kirikdal1313 tepki77 yorum22 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBir yıl oldu, iyiyim galiba
Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.
@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt