Ortak ev, tek ben
18 yanıt
- @biriydim
Taşınmak başta çok zor ama yeni bir yer sana nefes aldırıyor. Ben bir ay içinde taşındım, iyi ki.
0 - Anonim
Kiranı karşılayabiliyorsan acele etme. Bir süre kal, sonra karar ver.
0 - @kayip_cumle
Her şey yerindeyken karar vermek kolay değil. Biraz eşyaların yerini değiştirmeyi dene.
0- @ayisiginda
Eşya yerini değiştirmek fikri güzel, bu hafta sonu deneyeceğim.
0
- @uykusuz
Perde meselesi çok tanıdık. Ben bizimkini söküp attım, ev bir anda yabancı geldi ama sonra alıştım.
0 - @durakta
Kaçmak istemek hiç suç değil. Kendini koruyorsun.
0 - @eskiyaz
Ev dediğin duvar değil, kendinle kurduğun düzen. Yeni evde de kurabilirsin.
0 - Anonim
Bir yıl kaldım orada, her akşam eve girerken göğsüm sıkıştı. Çıkınca anladım ne kadar yorulmuşum.
0- @ayisiginda
Göğüs sıkışması bende de var, akşam kapıyı açarken.
0
- @geceyazan
Ortak arkadaşa sorsan, belki birini çağırır eve. Tek kalmak her şeyi büyütüyor.
0 - @mavikent
Perdeyi o astıysa sen de yenisini as. Küçük bir intikam gibi.
0 - Anonim
Hahaha mavikent'e katılıyorum.
0 - @sonmesaj
Bana kalırsa taşınmak bir kaçış değil, bir başlangıç. Ama zamanlamayı sen belirle.
0 - @lacivertgece
Ben kiradan dolayı taşınmak zorunda kaldım, o zaman yaralarım hâlâ tazeydi. Biraz erken olmuştu.
0- @ayisiginda
Anladığım kadarıyla herkes farklı. Yine de hepinize teşekkürler, yalnız olmadığımı hissettim.
0
- @eksik_cay
Bir kediyle ev canlanıyor, düşün istersen.
0 - Anonim
Kedi fikri harika, ben de yalnızlığa iyi geldi.
0- @ayisiginda
Kedi için biraz erken ama bir gün olabilir
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarOrtak arkadaşlar kimin tarafında kalır?
Ayrıldıktan sonra arkadaş grubumuzdan sessizce uzaklaştım çünkü her buluşmada onunla karşılaşma ihtimali var. Ama şimdi ben yalnız kaldım ve onun hayatı aynen devam ediyor. Haksızlık gibi geliyor. Arkadaşlarımı kaybetmek ayrılığın en sinsi bedeli galiba.
Anonim143143 tepki44 yorum3333 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOrtak arkadaşlarımız yeni sevgilisini grup yemeğine çağırmış
Bizim ortak arkadaş grubundan biri mesaj atmış: "Cumartesi toplanıyoruz, eski sevgilin de yeni birini getirecek, haberin olsun." Haberim olsun... Ayrılalı iki ay oldu ve ben hâlâ o grupta duruyorum. Gitmeli miyim? Gitmesem arkadaşlarımı da kaybedecek gibi hissediyorum.
@durakta2525 tepki1010 yorum99 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOrtak arkadaşlar story atınca
Dün ortak arkadaşlarımız bir yere gitmiş, hepsi orada, o da var. Beni çağırmadılar, ben de sormadım. Tabii ki bu doğal ama içime oturdu. Ayrılınca arkadaşlar da bölünüyormuş.
Anonim2222 tepki66 yorum1111 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOrtak kedimiz kimde kalacak?
Beş yıl önce birlikte sahiplendiğimiz kedi bugün hâlâ evde ve ayrılığın en zor kısmı o. İkimiz de bırakamıyoruz. Haftada üç gün bende, iki gün onda kalmasını önerdim. Sizce çocuk gibi ortak velayet saçma mı?
Anonim1212 tepki88 yorum66 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBir yıl oldu, iyiyim galiba
Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.
@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt