Sevgili değil ama bir fotoğraf çerçevesi için ağladım
8 yanıt
- @sonbahar
Annelerin çay getirmesi dünyanın en güzel susuşu.
0 - @geceyazan
Eşya tuzakları böyle, en beklemediğin yerden yakalıyor.
0 - Anonim
Çerçeve durumlarını bilirim, bende tarak oldu. Tek başına bir tarak.
0- Anonim
Tarak mı? Şimdi ben de güldüm ve ağladım aynı anda.
0
- @yarim_kalan
Ağlamayı bırakmak diye bir şey yok, ara veriyorsun sadece.
0 - @eskiyaz
Fotoğrafı ne yaptın peki?
0- Anonim
Çerçeveyi bıraktım, fotoğrafı çıkarıp kitabımın arasına koydum. Bir karar vermedim daha.
0
- Anonim
Karar vermeden koymak da bir karar.
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarAyrılırken kaybettiğim şey sevgili değil
Aslında onu sevgili olarak kaybetmek değil beni en çok üzen. Onunla birlikte kaybettiğim şeyler: pazar kahvaltılarımız, birlikte uydurduğumuz saçma şarkılar, geleceğe dair konuştuğumuz tüm küçük planlar. Bir insanı kaybetmek bütün bir dünyayı kaybetmekmiş. Böyle hisseden var mı?
Anonim418418 tepki66 yorum119119 kayıt
Forum konusuAyrılıklarMesafe yüzünden ayrıldık, kimse suçlu değil
İkimiz de farklı şehirde çalışmaya başlayınca iki yıl dayanabildik. Hafta sonları trenle gidip geldik, sonra ayda bire düştü. Son görüşmemizde ikimiz de yorgundu ve "artık yapamıyorum" cümlesini aynı anda söyledik. Hâlâ seviyorum ama sevmek yetmiyormuş.
@uzaklarda254254 tepki1818 yorum7171 kayıt
Forum konusuAyrılıklarSevgili günü, doğum günü, bayram: özel günler neden yaralıyor?
Takvimdeki her kırmızı gün bir ihtimal gibi. Biri çalar mı, bir mesaj gelir mi diye bekliyorum. Hiçbir şey olmadığında yine ilk günkü gibi sızlıyor. Bu hafta bayram vardı, telefon sustu. Neden hâlâ bekliyorum?
@firtinadan_sonra252252 tepki1616 yorum6464 kayıt
Forum konusuAyrılıklarTelefonumun galerisinde 214 fotoğraf var
Hepsi onunla. Bir ay oldu, silmeye kıyamıyorum. Bulut yedeğini kapattım ki yanlışlıkla görmeyeyim, ama telefonda duruyorlar. Son birkaç aydır kahvaltıda çektiğimiz fotoğraflar, sokak kedileri, hiçbir şey. Siz ne yaptınız?
Anonim3030 tepki88 yorum88 kayıt
Forum konusuAyrılıklarOna bir fotoğraf gönderdim, cevap gelmedi
Eski bir fotoğrafımızı bulunca "bak ne buldum" diye gönderdim. Okundu ama cevap gelmedi. Şimdi gecenin ortasında kendime kızıyorum. Yapmamalıydım, biliyordum.
@gece021755 tepki33 yorum33 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt