Yeni ilişkisini öğrendim
17 yanıt
- Anonim
Hiçbir şey olmadığın için değil, bazıları boşluğu hemen doldurur. Seninle ilgisi yok.
0 - @ayisiginda
Hızlı toparlanan her zaman iyi toparlanmış olmaz. Genelde kaçıştır.
0 - @uykusuz
İki hafta... Ben de benzerini yaşadım, çok yaralandım.
0 - @mavikent
Kendini ona göre ölçme. Ayrı hızlarda yas tutuyoruz.
0- @bir_sessizlik
Bunu söylemek kolay ama içim yanıyor.
0
- @kayip_cumle
Haklısın içi yanıyor. Biraz bağır, yastığa bağır.
0 - Anonim
Ortak arkadaşa karşı da sinirlenme, bilmeden söylemiş olabilir.
0 - @durakta
Hayır, bilerek söylemiş olabilir. Ben olsam o arkadaşı da sorgulardım.
0 - @geceyazan
İlişkiler arasında kalıp insanları yaralayanlar var.
0 - Anonim
Bu sefer içimdeki sesi duydum: sen değerli birisin.
0 - @sonmesaj
Yeni ilişki dediğin çoğu zaman uzun sürmez, ama sen bunu bilmek zorunda değilsin. İyileşmeye bak.
0- @bir_sessizlik
Hepinize teşekkürler. Biraz sakinleştim.
0
- @yagmurlu_sehir
Ben o dönemde koşmaya başladım. Zihnimi boşaltıyor.
0 - Anonim
Koşmayı denerim, teşekkürler.
0 - @cam_kenari
Şunu da ekleyeyim: Bu bilgiyi ortak arkadaşla paylaşmak istemeyebilirsin, o konuyu açma.
0 - @eksik_cay
İki hafta bence çok kısa. Bu arada sen bir şey söylersen söyleme: 'iyiyim'.
0- @bir_sessizlik
Anladım, 'iyiyim' deyip geçeceğim.
0
Benzer içerikler
Forum konusuAyrılıklarEski sevgilimin yeni ilişkisini görmek
Üç hafta oldu ayrılalı ve bir arkadaş "görmek istersen" diyerek bir fotoğraf gösterdi. Kolunda başka biri vardı, gülüyordu. Gülümseyerek "güzel" dedim, tuvalete gidip bir süre aynaya baktım. Bu kadar çabuk mu? Yoksa ben mi yavaşım?
@gece0217328328 tepki99 yorum7272 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBiz konuşurken yeni sevgilisinin de bulunduğunu öğrendim
Eski sevgilimle ayrılık sonrası yazışıyoruz, kimi zaman. Dün ortak bir arkadaştan öğrendim ki yazarken yanında yeni sevgilisi varmış, hatta konuşmaları gösteriyormuş. Küçük düşürülmüş gibi hissediyorum.
@kirikdal1313 tepki77 yorum22 kayıt
Forum konusuAyrılıklarYeni biriyle konuşmaya başladım, suçlu hissediyorum
Üç ay oldu ayrılalı, iş yerinde biriyle sohbet ediyoruz. Hiçbir şey olmadı, sadece güzel konuşuyoruz. Ama her mesajdan sonra eski sevgilimi ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Biz ayrıldık, ihanet değil bu. Aklım biliyor, kalbim bilmiyor.
Anonim162162 tepki1616 yorum9797 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılıktan sonra ilk gece
Bu akşam eşyalarını toplayıp çıktı. Kapı kapanınca evin sessizliği kulağıma doldu. Çay koydum, iki bardak çıkarmışım, birini geri koydum. Yatağın bir tarafı hâlâ onun kokuyor. Bu geceyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yaşayanlar ne yaptı, nasıl atlattı?
Anonim604604 tepki1212 yorum201201 kayıt
Forum konusuAyrılıklarBir yıl oldu, iyiyim galiba
Bugün tam bir yıl. Sabah uyandım ve hatırlamadığımı fark ettim, öğleden sonra takvime bakınca anladım. Ağlamadım. Eski bir arkadaşla yürüyüşe çıktım, dondurma yedim. Akşam eve gelip yazıyorum çünkü bir zamanlar bu forumda en karanlık gecelerimi yazmıştım. Pes etmeyin, olmuyor gibi görünürken oluyor.
@uzaklarda573573 tepki66 yorum186186 kayıt
Forum konusuAyrılıklarAyrılırken kaybettiğim şey sevgili değil
Aslında onu sevgili olarak kaybetmek değil beni en çok üzen. Onunla birlikte kaybettiğim şeyler: pazar kahvaltılarımız, birlikte uydurduğumuz saçma şarkılar, geleceğe dair konuştuğumuz tüm küçük planlar. Bir insanı kaybetmek bütün bir dünyayı kaybetmekmiş. Böyle hisseden var mı?
Anonim418418 tepki66 yorum119119 kayıt