01:32 ... en son ne zaman kendiniz için bir şey yaptınız?
9 yanıt
- @mavikent
Geçen hafta kendime yeni bir defter aldım. Boş sayfalar bile iyi geliyor.
0 - @ayisiginda
Ben sadece kısa bir banyo yaptım, uzun uzun. Buna da kendim için yapmak diyorum.
0 - @sessizbiri
Cevap vermek utanç verici ama bilmiyorum. Hatırlamıyorum bile.
0- Anonim
Hatırlamıyorsan bu bile bir cevap, ben de öyleyim. Yarın bir şey yapalım mı hep birlikte?
0- @sonbahar
Fikir güzel! Küçük bir hedef: yarın biri için değil, sadece kendimiz için bir şey yapalım ve buraya yazalım.
0
- @geceyazan
Katılıyorum. Ben sabah balkonda çay içeceğim, telefonsuz.
0 - @biriydim
Kendim için yaşamak bencilce gelmiyor mu size? Ben hep öyle hissediyorum.
0- @mavikent
Bencillik değil bu, bakım. Boş bardaktan su dökülmez.
0- @biriydim
Doğru, ilk defa böyle düşündüm. Teşekkürler.
0
Benzer içerikler
Forum konusuGece Sohbetleri00:47 — Kim uyanık? Bu gece sohbet edelim
Yine uykum kaçtı, ikinci kahveyi içiyorum. Yarın erken kalkmam gerek ama bedenim 'yok' diyor. Kim uyanık? Hadi biraz rastgele konuşalım. Siz gece en çok ne yaparken yakalanıyorsunuz? Ben telefonda eski fotoğraflara bakıp 'neden bakıyorum ki' diye kendime kızıyorum.
@uykusuz641641 tepki1212 yorum8585 kayıt
Forum konusuGece Sohbetleri03:26 — Hiç gönderemediğiniz bir mesaj var mı?
Telefonumun taslaklarında bir mesaj duruyor, bir yıldır. Kime olduğunu söylemeyeceğim. Her gece açıp bakıyorum, bir kelime ekleyip siliyorum. Sizin de öyle bir mesajınız var mı? Ya da gönderip pişman olduğunuz? Paylaşmak isteyen var mı?
Anonim424424 tepki99 yorum6161 kayıt
Forum konusuGece Sohbetleri02:17 — Gece yarısı yemeği: ne yiyorsunuz?
Aç kaldım ama mutfakta ne var diye bakınca sadece yumurta ve ekmek buldum. Menemen yapayım dedim, soğan yok. Sizin gece atıştırma alışkanlığınız ne? Ben bazen kahvaltılık peynirle ekmeği kapıp balkona çıkıyorum, orada daha lezzetli geliyor.
@gece0217257257 tepki88 yorum2121 kayıt
Forum konusuGece Sohbetleri02:41 — Eski dostluklar neden biter?
Bu gece bir lise arkadaşımın adını gördüm, yıllardır konuşmuyoruz. Kavga yok, dargınlık yok, sadece zamanla uzaklaştık. Sizce bu tür dostluklar nasıl biter, ve en önemlisi: geri dönüş olur mu? Mesaj atmalı mıyım, yoksa bırakmalı mıyım?
@mavikent198198 tepki1010 yorum2424 kayıt
Forum konusuGece Sohbetleri03:04 — Uyanıp düşünmek: neden hep bu saatte?
Neredeyse her gece üç gibi uyanıyorum ve sonra yarım saat boyunca eski konuşmalar, söylemediklerim, yapamadıklarım dönüyor kafamda. Bu bir tür biyolojik saat mi? Kim yaşıyor bunu, ne yapıyorsunuz?
@geceyolcusu8282 tepki77 yorum1515 kayıt
Forum konusuGece Sohbetleri01:58 küçük bir anket: gece mi sabah mı?
Hızlı anket: gece insanı mısınız, sabah insanı mı? Ben çocukluktan beri gece insanıyım ama iş hayatı bunu hiç anlamıyor. Siz de kendinize hangisini yakıştırıyorsunuz, nedenleriyle yazın lütfen.
@sonmesaj5555 tepki66 yorum55 kayıt