İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Kahve mi çay mı? Gece vardiyası olanlar anlatsın

@uykusuz1105 görüntülenme
Gece vardiyasında çalışıyorum. Sabah dörtte kahve içersem uyuyamıyorum, çay içersem yetmiyor. Bir de bu saatlerde market açık olmuyor, termosa bir şey doldurmam gerek. Siz ne içiyorsunuz, gece işçileri arasında bir sır var mı?

4 yanıt

• @gecekusu

Ben yeşil çay ve bir avuç kuru yemiş. Kahve gibi sert vurmuyor ama düz bir enerji veriyor.

0
  • Anonim

Vardiya bitiminden üç saat önce kafeini kesmen lazım, yoksa eve geldiğinde gözün açık kalıyor.

0
    • @uykusuz

Üç saat kuralı iyi, yarından deniyorum.

0
  • @yalnizadam

Sıcak su içine limon, şaşırtıcı derecede uyandırıyor. Bir de ışığı parlak tut.

0
  • Forum konusuGenel

Küçük bir şikayet: komşunun saat gece ikideki matkabı

Gece ikide matkap sesiyle uyandım. Sabaha kadar uyuyamadım. Aşağı inip kapısını çalmak istedim ama gerginlik çıkmasın diye vazgeçtim. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Sinirim hâlâ geçmedi, sabah da işe böyle gittim.

Anonim613613 tepki1212 yorum9595 kayıt
  • Forum konusuGenel

Gece rutininizi paylaşır mısınız? Benimki dağılmış durumda

Eskiden dokuzda duş, onda kitap, on buçukta uyku gibi bir düzenim vardı. Şimdi saat ikiye kadar telefondayım, sabah yorgun uyanıyorum. Düzene dönmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sizin rutinleriniz neler, sizi uyutan şeyler neler?

@geceyazan422422 tepki1212 yorum107107 kayıt
  • Forum konusuGenel

Gece çalma listesi önerisi isteyen var mı, ben istiyorum

Uyumadan önce dinleyecek şeyler arıyorum. Sözlü şarkılar beni düşündürüyor, tamamen enstrümantal de bazen fazla soğuk geliyor. Ortası olsun, sakin, ritmi yavaş, sesi kısık bir şey. Siz gece neler dinliyorsunuz, hangi türler? Piyano var mı sizde, ya da eski türküler?

@kirik_plak160160 tepki1818 yorum6565 kayıt
  • Forum konusuGenel

Bu yılın kitap listesi: ne okudunuz, ne önerirsiniz?

Bu yıl hedefim yirmi kitaptı, şu ana kadar on ikiye geldim. En çok sevdiğim kısa öykü kitabı oldu, günün farklı saatlerinde bir öykü okumak çok iyi geliyor. Sizin yılın kitabı hangisi? Ad vermeden, konusuyla anlatsanız bile olur.

@sonbahar306306 tepki99 yorum8383 kayıt
  • Forum konusuGenel

Sabaha karşı dinlediğiniz o bir şarkı hangisi?

Gece üç gibi uyku tutmayınca hep aynı eski albümü açıyorum. Ses kısık, ışıklar kapalı. Şarkıların çoğunu ezbere biliyorum ama yine de her seferinde başka bir yerde takılıyorum. Sizin de saat geç olunca dönüp dolaşıp açtığınız bir şey var mı?

@gece0217183183 tepki77 yorum2121 kayıt
  • Forum konusuGenel

Bugün bir yabancı bana gülümsedi ve günüm düzeldi

Sabah işe giderken asansörde bir kadın bana bir şey demeden gülümsedi. Çok basit bir şey ama o gün her şey daha kolay geldi. Fark ettim ki hiç kimsenin bana gülümsemediği günler çok uzun sürmüş. Siz de en son ne zaman bir yabancının sıcaklığını hissettiniz?

Anonim147147 tepki66 yorum1616 kayıt