Sana bir daha yazmayacağım demiştim...
5 yanıt
- @sonbahar
Şekersiz çay detayı beni vurdu. Alışkanlıklar iz bırakıyor gerçekten.
0 - Anonim
Göndermemen doğru, ama buraya yazman daha da doğru. Hafifletiyor.
0 - @mavikent
Bence gönder. Cevap vermese bile söylenmemiş bir cümle bir yük.
0- @yarim_kalan
Gönderirsem yeniden başlayacak gibi hissediyorum, o yüzden hayır.
0
- @geceyolcusu
Bazen yazılıp saklanan mesaj, gönderilenden daha çok iyileştirir.
0
Benzer içerikler
Forum konusuGönderilmeyen MesajlarTelefonuma yazıp sildiğim cümleler
Son bir ayda sana yazıp sildiğim cümleleri toplasam bir kitap olur. “Nasılsın”la başlayanlar, “özledim”le biten, ortada ise öfkeli olanlar. Dün gece yazdığım en uzunuydu: çocukluğunda yaşadığın şeyler yüzünden bu kadar kapalı olduğunu anlıyorum ama ben senin duvarına çarpa çarpa yoruldum. Sildim.…
@gecekusu640640 tepki1212 yorum150150 kayıt
Forum konusuGönderilmeyen MesajlarSen de benim gibi uyanık mısın?
Saat dört. Telefonuna bakıp bakmadığını düşünüyorum. Son görülmen bir saat önceydi, demek ki sen de uyanıksın. Aramıyorum, yazmıyorum. Sadece bildiğini biliyorum diye düşünüyorum. İki kişinin aynı gece aynı sessizliğe bakması da bir tür yan yana olmak mı, bilmiyorum. Yarın sabah bu mesajı silmiş o…
@gece0217317317 tepki88 yorum7171 kayıt
Forum konusuGönderilmeyen MesajlarKendime, yirmi yaşındaki kıza
Sevgili kendime, o kadar acele etme. Hayat senden hızlı koşmuyor. O sevgilinin ardından ağlayacağın geceleri şimdiden biliyorum ve sana söylemek istiyorum: yarın sabah bile bir şey eksilmeyecek. Annenle kavga ettiğin o gün, onun sana kızmadığını bil. Sen kızmıştın, o sadece korkmuştu. Kendini beğe…
Anonim236236 tepki99 yorum5252 kayıt
Forum konusuGönderilmeyen MesajlarTerk ettiğin sofra
Bayramda herkes sofraya otururken senin yerin boştu. Kimse sormadı ama herkes baktı. Ben her yıl senin tabağını koymayı unutmuyorum, sen unutuyorsun. Sana kızgın değilim, sadece sofra eksik kalıyor.
@ayisiginda177177 tepki66 yorum3838 kayıt- Gönderilmeyen mesajKendime
Geçen yılki sana
O gece kendini suçlayıp durduğunu biliyorum. Keşke yanına oturup omzuna dokunabilseydim. Yapabileceğin her şeyi yaptın, eksik kalan şeyler senin eksiğin değildi. Sabah olacak, hem de sandığından hafif. Kendine biraz yumuşak davran.
Anonim252252 tepki2020 yorum6464 kayıt - Gönderilmeyen mesajAileye
Baba, hiç “seni seviyorum” demedik birbirimize. Sen sevgini tamir edilen musluk…
@gecekusu603603 tepki3838 yorum152152 kayıt