İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Dün gece onu rüyamda gördüm

Anonim54 görüntülenme
Rüyada hiçbir şey olmadı, sadece karşılıklı oturuyorduk. Uyandığımda saat dörttü ve gün boyu o rüyanın etkisinden çıkamadım. Üç aydır düşünmüyorum sanıyordum ama zihnim gizli gizli çalışıyormuş.

3 yanıt

• @sessizlik_hali

Rüyalar böyle, bastırdığımız her şeyi geri getiriyor.

0
  • @uykusuz

Ben de her ay bir kere görüyorum, ama yine de geçiyor.

0
  • Anonim

Gün içinde yürü, kafanı dağıt. Geçer.

0
  • Forum konusuKarşılıksız Aşk

Onu başkasıyla gördüm, nasıl yürüdüğümü bile hatırlamıyorum

Akşam markete gittim, kasada sıradayken önümde o vardı. Yanında biri, kolunda poşetler, ikisi gülüyordu. Beni görmedi. Ben de çıkıp başka markete gittim. Eve gelince fark ettim ki aldığım şeylerin hiçbiri ihtiyacım olan şey değil. Sadece dışarı çıkmak istemişim. Bu kadar basit bir anda bu kadar ağı…

Anonim2727 tepki1010 yorum77 kayıt

Arkadaşımın düğününde onu da gördüm

Ortak arkadaşımızın düğününe gittim. O da vardı, yanında bir kız. Masaları farklıydı, ama göz göze gelince gülümsedi. Bütün gece bir şey içmedim, sadece oturdum. Dönüşte taksi şoförü "güzel düğündü değil mi" dedi, "çok" dedim.

Anonim88 tepki22 yorum11 kayıt

Rüyamda yine o vardı

Üç gecedir aynı rüya: sadece yan yana oturuyoruz, hiçbir şey söylemiyoruz. Uyanınca içim hem sıcak hem boş. Gerçekte hiç yanımda oturmadı. Rüyaların bir anlamı var mıdır sizce, yoksa zihin sadece istediğini mi oynatıyor?

@bir_sessizlik55 tepki22 yorum11 kayıt

Beni sevmediğini bilerek yanında kalmak

Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?

Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt

Onun mutluluğuna sevinebilmek

Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.

@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt

Sevmeyi bırakmak bir karar mı?

İnsanlar "bırak artık" diyor ama bırakmak bir düğmeye basmak gibi değil. Her sabah uyanıyorum ve ilk aklıma gelen o. Bırakmak bir karar olabilir mi yoksa zamanın yaptığı bir şey mi? Karar verdim ama kalbim anlaşmayı imzalamadı.

Anonim365365 tepki77 yorum9797 kayıt