İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Geçecek diyorlar, peki ne zaman?

@sonbahar5832 görüntülenme
Kırk dört gündür "zamanla geçer" cümlesini duyuyorum. Annem, arkadaşım, iş yerindeki herkes. Ama ben her gün aynı yerden uyanıyorum. Sabah ilk aklıma gelen o, gece son aklıma gelen o. Birilerinin bana somut bir tarih vermesini istiyorum. Üç ay mı, bir yıl mı, bilsem sayacağım.

21 yanıt

• Anonim

Bana bir yıl sürdü. Ama tarihi yok, bir sabah "bugün hiç aklıma gelmedi" diyorsun.

0
  • @uykusuz

Senin sayacın bana da lazım. Altı aydır sayıyorum, bozuldu galiba.

0
  • @sessizbiri

Tarih yok. Ama yoğunluk azalıyor, bunu söyleyebilirim. İlk aylar en keskin olan.

0
  • @kirikdal

Annem bana hep "işe yarar bir şey yap" derdi. Ben de seramik kursuna yazıldım. Yaramadı ama iyi gelmedi de diyemem.

0
  • Anonim

Sayma, saymak seni orada tutuyor bence.

0
    • @sonbahar

Saymayı bırakmak için de neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum.

0
  • @ayisiginda

Tarih vermek isterdim ama yalan olur. Kimi bir ay kimi iki yıl.

0
  • @eskiyaz

Kırk dört gün hiçbir şey. Fazla acele ediyorsun kendine.

0
  • @yalnizadam

Ben beş yıldır geçmedi diyebilirim ama o kadar kötü de değil. Sakinleşiyor sadece.

0
    • @geceyolcusu

Beş yıl mı? Bunu söyleme lütfen, umut kırıyorsun.

0
      • @yalnizadam

Haklısın, özür dilerim. Diğer yandan hep aynı şiddette değil, yalan söylemek istemedim.

0
  • @mavikent

Zaman değil, ne yaptığın önemli bence. Boş geçen zaman geçmiyor.

0
  • Anonim

Aynen. Ben kendime yeni bir rutin kurdum, sabah koşusu. Ağlamak yerine nefes nefese kalıyorum.

0
  • @bosluk_dolu

Geçer ama bir yer iz bırakır. Bunu kabullenmek lazım.

0
  • @gece0217

Bir kitap oku, bir şarkıyı repeat dinlemek yerine sessizlik dene.

0
  • @uzaklarda

Ben şarkıları sildim. İlk iki hafta çok yardımcı oldu.

0
  • @ucuncu_kat

Hepimiz farklıyız ama genelde üçüncü ayda bir dönüm noktası oluyor. Deneyimim bu.

0
  • @mor_defter

Kırk dörtüncü gün. Cesaretin için tebrik ederim.

0
  • @durakta

Sabah ilk aklına gelen o mu? Yatağa telefonla girme, önce bir bardak su içip pencereyi aç.

0
  • @sonbahar

Hepinize teşekkür ediyorum, tarih alamadım ama yalnız olmadığımı hissettim.

0
  • @firtinadan_sonra

Yarın kırk beşinci gün. Bir gün daha. Bu bile bir şey.

0
  • Forum konusuKarşılıksız Aşk

Beni sevmediğini bilerek yanında kalmak

Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?

Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt

Onun mutluluğuna sevinebilmek

Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.

@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt

Sevmeyi bırakmak bir karar mı?

İnsanlar "bırak artık" diyor ama bırakmak bir düğmeye basmak gibi değil. Her sabah uyanıyorum ve ilk aklıma gelen o. Bırakmak bir karar olabilir mi yoksa zamanın yaptığı bir şey mi? Karar verdim ama kalbim anlaşmayı imzalamadı.

Anonim365365 tepki77 yorum9797 kayıt

Hiç söylemeden sevmek mümkün mü?

Onu iki yıldır seviyorum ve kendisi bunu bilmiyor. Sabahları aynı otobüse biniyoruz, ben her gün biraz daha cesaret toplayıp yine hiçbir şey demeden iniyorum. Söylemeden sevmek mümkün mü, yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum? Bazen bu sessiz sevgi bana yetiyor gibi geliyor, sonra akşam olunca yetme…

@kayip_cumle337337 tepki99 yorum9494 kayıt

Arkadaş kalmak daha mı zor?

Ona açıldım, "seni arkadaş olarak çok seviyorum" dedi. Şimdi hâlâ konuşuyoruz, hâlâ birlikte kahve içiyoruz ve ben her seferinde gülümseyip içimden bir şeyleri sıkıştırıyorum. Arkadaş kalabilmek bir ihtimal mi, yoksa kendime eziyet mi bu?

Anonim285285 tepki1111 yorum8383 kayıt