İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Hiç söyleyemedim, şimdi başkasıyla evleniyor

@uzaklarda8296 görüntülenme
Lisede yan sırada oturduk. On bir yıl geçti, hâlâ en iyi hatırladığım kişi o. Dün ortak bir arkadaşımız düğün davetiyesini gösterdi. Gülümsedim, tebrik ettim, eve gelince arabada yarım saat oturdum. Ona asla bir şey söylemedim. Şimdi "ya söyleseydim" diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.

19 yanıt

• Anonim

Gülümseyip tebrik edebilmek bile büyük güç. Arabada oturman çok insani.

0
  • @sonbahar

On bir yıl uzun bir süre. Belki sevdiğin kişi değil, o dönemin kendisini özlüyorsundur.

0
  • @kayip_cumle

Hayır, bence gerçekten onu seviyordu. Ama bunu düğünden sonra anlamak ayrı bir acı.

0
  • @geceyolcusu

Söylemeseydin de sonuç farklı olmayabilirdi. Bu düşünce bazen rahatlatıyor.

0
    • @uzaklarda

Rahatlatmıyor ama deniyorum.

0
  • Anonim

Ben de benzer bir şey yaşadım. İlk yıl çok kötüydü, sonra bir gün sadece unuttum.

0
  • @mavikent

Bugün biraz yürüyüşe çık. Düğün günü de bir film izle, sosyal medyaya girme.

0
  • @eksik_cay

Düğüne gitmeyeceksin değil mi? Gitme.

0
    • @uzaklarda

Davet bana değil, arkadaşa göstermişti. Gitmeyeceğim.

0
  • @yarim_kalan

Yarım kalan her şey bir süre ağrır. Sonra o ağrı bir hatıraya dönüşür.

0
  • @sessizbiri

Bence pişmanlık kelimesini biraz yumuşat. Cesaret edememek bir suç değil.

0
  • Anonim

Ben söyledim, reddedildim, hâlâ konuşuyoruz. Hangisi daha iyi bilmiyorum.

0
  • @ucuncu_kat

Ne kadar romantize ediyoruz bu işleri. On bir yıl boyunca bir şey yapabilirdin, yapmadın. Dürüst olalım.

0
    • @kirik_plak

Ucuncu_kat sert ama bir yerde haklı. Ama bu kadar acı bir şeyi şimdi söylemek lazım mıydı?

0
  • @gece0217

Bu yazıyı okuyunca yıllar önceki kendimi gördüm. Sen yalnız değilsin.

0
  • @ruzgarinsesi

Düğün gününü atlat, sonrası kolaylaşır. Bunu deneyimle söylüyorum.

0
  • @uzaklarda

Hepinize teşekkür ederim. Yazmak iyi geldi.

0
  • @tren_vagonu

İyileşmek doğrusal bir şey değil. Bir gün iyi, ertesi gün çöküş olabilir.

0
  • Anonim

Bir gün o arkadaşa bile anlatabilirsin. Sadece gülüp geçeceğin bir şey haline gelir.

0
  • Forum konusuKarşılıksız Aşk

Onu başkasıyla gördüm, nasıl yürüdüğümü bile hatırlamıyorum

Akşam markete gittim, kasada sıradayken önümde o vardı. Yanında biri, kolunda poşetler, ikisi gülüyordu. Beni görmedi. Ben de çıkıp başka markete gittim. Eve gelince fark ettim ki aldığım şeylerin hiçbiri ihtiyacım olan şey değil. Sadece dışarı çıkmak istemişim. Bu kadar basit bir anda bu kadar ağı…

Anonim2727 tepki1010 yorum77 kayıt

Söyleyemedim, mezuniyet fotoğrafında yan yana durduk

Fotoğrafçı "biraz yaklaşın" dedi, omuzlarımız değdi. O gülüyordu, ben donmuştum. Aylardır "mezuniyette söylerim" diyordum. Dün olmadı. Şimdi ayrı şehirlerdeyiz ve ben o fotoğrafa bakıp duruyorum. Artık mesaj atmanın anlamı var mı bilmiyorum.

@yagmurlu_sehir1212 tepki99 yorum11 kayıt

Söyleyemedim, söyleyemeyeceğim de

Onunla ilgili her şeyi içimde tutuyorum. Gözlerine bakıp "seni seviyorum" demek hayatımın en büyük hayali, ama sonrasını düşününce dilim tutuluyor. Belki de en güzel hali bu: hiç söylememiş olmak.

Anonim33 tepki11 yorum22 kayıt

Beni sevmediğini bilerek yanında kalmak

Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?

Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt

Onun mutluluğuna sevinebilmek

Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.

@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt