Onu başkasıyla gördüm, nasıl yürüdüğümü bile hatırlamıyorum
10 yanıt
- @sessizbiri
Komik değil, çok tanıdık. Beynin tehlike algılıyor ve hep kaçıyor.
0 - @kirik_plak
Ben de benzer bir şey yaşadım. Kafede gördüm, çıkıp bir saat yürüdüm.
0 - Anonim
Aldığın şeylerin ne olduğunu çok merak ettim :) Belki biraz gülmek iyi gelir.
0- @firtinadan_sonra
Poşetin içinde dört paket bisküvi, bir şampuan. Evet böyle şeyler oluyor.
0
- @cam_kenari
Seni görmemesi belki iyi oldu. Önünde kırılgan görünmemiş oldun.
0 - @gecekusu
Bu gibi anlarda su iç, derin nefes al. Basit ama işe yarar.
0 - @geceyazan
Birisiyle gülüşmesi seni küçültmez. Sen hâlâ sensin.
0 - Anonim
Bir de şu var: poşet taşıyan biri mutlu olmak zorunda değil, görüntüye aldanma.
0 - @isimsiz
Hiç gitmeyeceksin o markete bir daha mı?
0- Anonim
Giderim tabii, başka markete gitmek çok pahalı :)
0
Benzer içerikler
Forum konusuKarşılıksız AşkEvli olduğunu bile bile
İş yerinde bir yıldır beraber çalıştığım kişi evli. Bir şey olmadı, hiçbir zaman da olmayacak, ben bunu biliyorum. Ama her sabah onun geldiğini duyunca içim kıpırdıyor. Kendimden utanıyorum, yine de gözlerim onu arıyor. Bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Anonim193193 tepki1616 yorum6565 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkHiç söyleyemedim, şimdi başkasıyla evleniyor
Lisede yan sırada oturduk. On bir yıl geçti, hâlâ en iyi hatırladığım kişi o. Dün ortak bir arkadaşımız düğün davetiyesini gösterdi. Gülümsedim, tebrik ettim, eve gelince arabada yarım saat oturdum. Ona asla bir şey söylemedim. Şimdi "ya söyleseydim" diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.
@uzaklarda119119 tepki1919 yorum2121 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkBaşkasıyla mutlu olduğunu görünce sevinmem lazım ama sevinemiyorum
Sevdiğim insanın mutlu olduğunu görmek isterdim, ama onu başkasıyla mutlu görünce içim yanıyor. Kendime "sevgi bu mu" diye soruyorum. İyi biri değilim sanki.
@lacivertgece1616 tepki1010 yorum55 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkBeni sevmediğini bilerek yanında kalmak
Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?
Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkOnun mutluluğuna sevinebilmek
Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.
@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkSevmeyi bırakmak bir karar mı?
İnsanlar "bırak artık" diyor ama bırakmak bir düğmeye basmak gibi değil. Her sabah uyanıyorum ve ilk aklıma gelen o. Bırakmak bir karar olabilir mi yoksa zamanın yaptığı bir şey mi? Karar verdim ama kalbim anlaşmayı imzalamadı.
Anonim365365 tepki77 yorum9797 kayıt