Sekiz yıldır aynı isim
6 yanıt
- @sessizbiri
Bence ikisi de olabilir. Alışkanlık da sevgiyi besler.
0 - Anonim
Sekiz yılda o kişi de, sen de değiştin. Şu an sevdiğin kişi aslında kim, bir düşün.
0- @uzaklarda
Çok güzel söylemiş. Ben dokuz yıl sonra fark ettim, sevdiğim insan kafamdaki versiyonmuş.
0- @geceyazan
Bu çok doğru olabilir. Düşüneceğim.
0
- @kirikdal
Ben hâlâ on yıl sonra aynı noktadayım, o yüzden akıl veremem.
0 - @yagmurlu_sehir
Başkalarıyla çıkman iyi, kendine fırsat vermişsin. Biraz daha dene.
0
Benzer içerikler
Forum konusuKarşılıksız AşkÜç yıldır aynı şarkıyı dinliyorum
Bir şarkı var, her sabah işe giderken açıyorum. Çünkü bir keresinde ona bu şarkıyı gönderdim, cevap olarak "güzelmiş" yazdı. Sadece o kelime. Ama ben o kelimeyi üç yıldır taşıyorum. Kendime acımıyorum ama bazen mutlu da değilim.
@eskiyaz2828 tepki99 yorum1313 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkAynı sınıf, aynı sıra, dört yıl
Üniversitenin ilk günü yanıma oturdu, kalem istedi. O kalem hâlâ bende. Dört yıl boyunca notlarını paylaştık, sınav öncesi birlikte çalıştık, ama ben hiçbir zaman bir şey demedim. Önümüzdeki ay mezuniyet. Sonra herkes dağılacak. Çok geç mi?
@biriydim199199 tepki66 yorum4646 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkAynı ofiste, farklı dünyalarda
Karşı masada oturuyor. Her sabah "günaydın" diyor, ben de diyorum, o kadar. Bugün kahve makinesinin başında sırayı bana verdi, ben de saatlerdir o kibarlığı düşünüyorum. Üç yıldır aynı katta çalışıyoruz ve ben hâlâ ona toplantıda göz göze gelmemeye çalışıyorum. Biri fark edecek diye ödüm kopuyor. B…
Anonim164164 tepki2121 yorum3636 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkBeş yıldır "belki" diyorum
Ayrı yollara gideli çok oldu. Evlendi bile. Ama ben her yeni yılda içimden "belki bir gün" diyorum. Kimseye bunu söylemiyorum, aptalca olduğunu biliyorum. Başka biriyle tanışsam da kafam hep ona dönüyor. Umudu bırakmak sevmeyi bırakmak gibi geliyor.
Anonim121121 tepki2020 yorum1818 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkBeni sevmediğini bilerek yanında kalmak
Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?
Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkOnun mutluluğuna sevinebilmek
Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.
@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt