İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Söz verdim: bu yıl bitiyor

Anonim434 görüntülenme
Yılbaşına kadar bir sınır koydum kendime. Ona hiçbir mesaj atmayacağım, hikâyelerine bakmayacağım, gelirse yanıtlayacağım ama başlatmayacağım. Şimdiden üçüncü günüm. Kendinize böyle sözler verip tuttuğunuz oldu mu?

6 yanıt

• @geceyazan

Üçüncü gün en kolay günlerden biri. Asıl zor olan yirmi dördüncü gün.

0
  • Anonim

Ben tuttum, ama bir gün düştüm, ertesi gün devam ettim. Düşmek bitirmiyor.

0
  • @sessizbiri

Hikâyelere bakmamayı çok doğru buluyorum. Ben de sildim uygulamayı bir ay.

0
  • @kayip_cumle

Uygulamayı silmek iyi, ama ben yedek hesapla baktım. Pes ettim.

0
    • Anonim

Yedek hesap işkence, önce onu silin.

0
  • @ayisiginda

Başarılar, haber ver sonunda.

0
  • Forum konusuKarşılıksız Aşk

Ben ona gün boyu kod adı verdim

Ona mesajlarda kendi aramızda bir takma ad verdim, "çay" diyorum, çünkü hep çay içiyor. Bir yıl oldu, ismi yerine çay diyorum arkadaşlarıma da. "Çay ne yapıyor?" diye soruyorlar, ben de gülüyorum. Aslında bu şaka en çok bana dokunuyor, çünkü onun haberi yok.

Anonim2020 tepki66 yorum66 kayıt

Beni sevmediğini bilerek yanında kalmak

Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?

Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt

Onun mutluluğuna sevinebilmek

Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.

@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt

Sevmeyi bırakmak bir karar mı?

İnsanlar "bırak artık" diyor ama bırakmak bir düğmeye basmak gibi değil. Her sabah uyanıyorum ve ilk aklıma gelen o. Bırakmak bir karar olabilir mi yoksa zamanın yaptığı bir şey mi? Karar verdim ama kalbim anlaşmayı imzalamadı.

Anonim365365 tepki77 yorum9797 kayıt

Hiç söylemeden sevmek mümkün mü?

Onu iki yıldır seviyorum ve kendisi bunu bilmiyor. Sabahları aynı otobüse biniyoruz, ben her gün biraz daha cesaret toplayıp yine hiçbir şey demeden iniyorum. Söylemeden sevmek mümkün mü, yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum? Bazen bu sessiz sevgi bana yetiyor gibi geliyor, sonra akşam olunca yetme…

@kayip_cumle337337 tepki99 yorum9494 kayıt

Arkadaş kalmak daha mı zor?

Ona açıldım, "seni arkadaş olarak çok seviyorum" dedi. Şimdi hâlâ konuşuyoruz, hâlâ birlikte kahve içiyoruz ve ben her seferinde gülümseyip içimden bir şeyleri sıkıştırıyorum. Arkadaş kalabilmek bir ihtimal mi, yoksa kendime eziyet mi bu?

Anonim285285 tepki1111 yorum8383 kayıt