İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Üç yıldır aynı şarkıyı dinliyorum

@eskiyaz362 görüntülenme
Bir şarkı var, her sabah işe giderken açıyorum. Çünkü bir keresinde ona bu şarkıyı gönderdim, cevap olarak "güzelmiş" yazdı. Sadece o kelime. Ama ben o kelimeyi üç yıldır taşıyorum. Kendime acımıyorum ama bazen mutlu da değilim.

9 yanıt

• Anonim

"Güzelmiş" kelimesi bile bir hayat sürdürmeye yetebiliyor insana, ne tuhaf.

0
  • @gece0217

Şarkıyı bir süre bırakmayı dene. Bir hafta, sadece bir hafta.

0
    • @eskiyaz

Denedim, bozuk plak gibi kafamda çalmaya devam etti.

0
  • @sessizlik_hali

Kafanda çalacaksa en azından başka bir şarkıyı kafanda çaldır :)

0
  • @ucuncu_kat

Üç yıl romantizme fazla süre. Ben olsam o kelimeyi silerdim.

0
    • @mor_defter

Silmek kolay olsaydı hepimiz silerdik.

0
  • @durakta

Bence bırak çalsın. Yasaklamak daha çok bağlıyor.

0
  • Anonim

Ben bir şarkıyı yedi yıl sonra duydum ve ağlamadım. O gün bir şey bitti.

0
  • @lacivertgece

Bu sabah işe giderken başka bir şeyi açmayı dene, sonuç yaz bize.

0
  • Forum konusuKarşılıksız Aşk

Aynı sınıf, aynı sıra, dört yıl

Üniversitenin ilk günü yanıma oturdu, kalem istedi. O kalem hâlâ bende. Dört yıl boyunca notlarını paylaştık, sınav öncesi birlikte çalıştık, ama ben hiçbir zaman bir şey demedim. Önümüzdeki ay mezuniyet. Sonra herkes dağılacak. Çok geç mi?

@biriydim199199 tepki66 yorum4646 kayıt

Aynı ofiste, farklı dünyalarda

Karşı masada oturuyor. Her sabah "günaydın" diyor, ben de diyorum, o kadar. Bugün kahve makinesinin başında sırayı bana verdi, ben de saatlerdir o kibarlığı düşünüyorum. Üç yıldır aynı katta çalışıyoruz ve ben hâlâ ona toplantıda göz göze gelmemeye çalışıyorum. Biri fark edecek diye ödüm kopuyor. B…

Anonim164164 tepki2121 yorum3636 kayıt

Beş yıldır "belki" diyorum

Ayrı yollara gideli çok oldu. Evlendi bile. Ama ben her yeni yılda içimden "belki bir gün" diyorum. Kimseye bunu söylemiyorum, aptalca olduğunu biliyorum. Başka biriyle tanışsam da kafam hep ona dönüyor. Umudu bırakmak sevmeyi bırakmak gibi geliyor.

Anonim121121 tepki2020 yorum1818 kayıt

Bu şarkıyı duyunca

Markette dolaşırken bir şarkı çaldı, o şarkıyı ilk kez onunla otobüste dinlemiştik. Elimde sepet, ortada durup kaldım. Kasadaki kadın "iyi misiniz" diye sordu. Şarkılar neden böyle ani saldırıyor?

@gecekusu3434 tepki1818 yorum1818 kayıt

Beni sevmediğini bilerek yanında kalmak

Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?

Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt

Onun mutluluğuna sevinebilmek

Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.

@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt