Yazdım, sildim, yazdım, sildim
8 yanıt
- @geceyazan
Dört buçuk sabahı için çok ağır bir karar bu. Önce uyu.
0 - Anonim
Sabaha karşı mesaj atma, gündüz akılla bak.
0 - @uykusuz
Ben gece 3'te attım, pişman oldum. Tavsiyem yarın.
0 - Anonim
Taslaklara kaydet. Yarın aynı cümle hâlâ doğru geliyorsa gönder.
0- @bosluk_dolu
Taslağa kaydettim. Tek bir tuşun bu kadar ağır olabileceğini bilmezdim.
0
- @kayip_cumle
Taslakta durması da bir şey söylüyor aslında, saygı duyuyorum.
0 - @mor_defter
Gündüz de aynı hissedersen gönder, ben sana inanıyorum.
0 - @lacivertgece
Çay yap, pencereyi aç. Bir saat sonra bile farklı hissedersin.
0
Benzer içerikler
Forum konusuKarşılıksız AşkYazdım, sildim, yazdım, sildim...
Gece boyunca yüz kez aynı mesajı yazıp sildim. "Seni özledim" bile demek istemiyorum, sadece "merhaba". Onunla aramızdaki mesafe tek bir kelimeyle kapanabilir mi?
@geceyolcusu99 tepki99 yorum33 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkMesajına "tamam" yazıp sildim, yine
Bugün üçüncü kez yazıp sildim. Mesaj hazır: "Hâlâ düşünüyorum seni." Göndersem ne olacak? Muhtemelen cevap vermeyecek ya da kibarca geçiştirecek. Gönderemediğim her mesaj gizlice bir şey biriktiriyor. Bir de "tamam" yazıp geçiştirmeyi öğrenebilsem...
Anonim8989 tepki22 yorum1414 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkDayanamadım, ona yazdım. Sonuç beklediğim gibi değil
Mesajı attım. Cevap hızlıydı ama kısaydı: "Şu an konuşmak istemiyorum." Kalbim ikiye bölündü. Bir yanım "bitti" diyor, öteki "belki sonra" diyor. Hangisini dinlemeli?
Anonim1515 tepki99 yorum11 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkŞarkı sözü yazdım ama kime okuyacağım
Ona yazdığım bir şarkı sözü var. Gitar çalmayı bilmiyorum, müzik de yapamam, sadece sözler. Kimseye okutamam, ona hiç. Yazdıkça rahatlıyorum ama sonunda kâğıt bir yerde duruyor. Siz içinizden geçenleri nasıl bir yere bırakıyorsunuz?
@ruzgarinsesi1212 tepki55 yorum66 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkBeni sevmediğini bilerek yanında kalmak
Beni sevmediğini söyledi, açıkça. Ama ben "olsun" dedim, yanında kalırım. Gece mesaj attığında koşarım, kötü günlerinde ben aranırım. Biliyorum, kendimi harcıyorum. Ama onu tamamen kaybetmek daha kötü geliyor. Buna ne ad verilir? Sevgi mi, bağımlılık mı?
Anonim521521 tepki1212 yorum168168 kayıt
Forum konusuKarşılıksız AşkOnun mutluluğuna sevinebilmek
Bugün nişanlandığını öğrendim. Ağlamak istedim, sonra onun gülümsediğini düşündüm ve içimde garip bir huzur belirdi. Hâlâ acıyor ama ilk kez onun için gerçekten sevindim. Bunu yazmak istedim, belki bir gün başkası da aynı noktaya gelir.
@isimsiz482482 tepki33 yorum143143 kayıt