İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Bekleme odası

@durakta200 görüntülenme
Numara aldım: yüz yirmi dört. Ekranda yüz on yedi yanıp sönüyor. Hayat da böyle galiba, sıra bir türlü bana gelmiyor.

6 yanıt

• @gecekusu

Hayata sıra numarası takmak, aslında çok güzel bir fikir.

0
  • @gecekusu

Yüz yirmi dört! Ben de hep sıra bana gelmiyor diye düşünürüm.

0
    • Anonim

Biraz mizah, biraz hüzün, tam kıvamında.

0
  • @mor_defter

Hastane bekleme salonunu hatırlattı bana, o sessizlik...

0
  • Anonim

Sıra gelecek, merak etme :)

0
  • @gecekusu

Son dize beni güldürdü ve üzdü aynı anda.

0
  • Forum konusuŞiirler

Gece Treni — ilk kez uzun bir şey yazdım, bakar mısınız

Gece treni kalkıyor istasyondan Camda bir yüz, belki benim İçerde herkes uykuda Bir ben uyanığım, bir de bir çocuk Çocuk annesinin omzunda Ben kendi omzumda Her durakta biri iniyor Ben hâlâ aynı koltuktayım Bilet cebimde buruşmuş Gideceğim yer yazılı ama okuyamıyorum Belki varmak istemiyorum Belk…

@sonmesaj541541 tepki1212 yorum112112 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Gitmeyen Sen — uzun bir şiir, sabırla okuyun

Bir şehir kadar uzaksın şimdi Oysa aynı yağmuru dinliyoruz Sen kapalı bir pencerenin ardında Ben açık bir yaranın önünde Adını söylemiyorum artık Harfler bile ağır geliyor dile Sabah olunca toparlanıyorum Akşam olunca yine sen Bir mektup yazdım, göndermedim Zarfın içinde bir mevsim vardı Kış mıyd…

@ayisiginda393393 tepki99 yorum7474 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Umudun Son Satırı

Bütün şiirlerim hüzünlü bitti Bu seferki böyle bitmesin Son satırı kimseye bırakmıyorum Ben yazıyorum: Yarın hava açacak Belki de açmayacak Ama ben pencereyi açacağım

@geceyazan229229 tepki2222 yorum9999 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Küllerin altında

Geçen kış her şeyi bitmiş sanmıştım. Evi sattık, işten ayrıldım, telefonum günlerce sustu. Bu şiiri o günlerin sonunda yazdım, bugün tekrar okudum: Küllerin altında bir kor var hâlâ, üflesem alev olur belki. Üflemeye gücüm yok bu akşam, ama kor da vazgeçmiyor, görüyorum. Yarın belki üflerim.

Anonim257257 tepki1616 yorum6363 kayıt
  • ŞiirŞiirler

Üç Nokta

Cümlenin ortasında bıraktın beni, virgülle sandım, nefes aldım. Sonra noktalar geldi, üç tane, her biri bir gece kadar uzun. Ben o noktaların arasında seni tamamlayacak kelimeyi aradım; sevgi miydi, özür müydü, yoksa sadece “yarın” mıydı bilemedim. Cümle hâlâ açık, kalem hâlâ elimde. Beklemeyi bile…

@ayisiginda452452 tepki3131 yorum141141 kayıt
  • ŞiirŞiirler

Dilek Ağacı

Bir ağacın dalına bez bağlamışlar, her bez bir dilek. Ben de rüzgârın en az estiği dalı seçtim. Dileğim kısa: Sağlıklı olsun. Evine ışık düşsün. Yolu açık, sofrası bereketli olsun. Güldüğü her yerde birisi onu gerçekten duysun. Benim adım bu dileğe karışmasın. Dilek, sahibini bilmeden de kabul ol…

@Halil417417 tepki3535 yorum127127 kayıt