İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Mektup, postaya hiç verilmedi

Anonim4105 görüntülenme
Sevgili, Adını yazmadım zarfa, çünkü adres hâlâ kalbimde kayıtlı. İçinde yalnız şu var: iyiyim demek zor, kötüyüm demek kolay, ama ikisi de sana ulaşmıyor. Yine de mühürledim. Belki bir gün başka bir postacı bulur.

17 yanıt

• Anonim

Adres hâlâ kalbimde kayıtlı dizesi çok güzel.

0
  • @lacivertgece

Yazıp göndermediğin mektuplar en dürüst olanlar bence.

0
  • @isimsiz

Ben de çekmecemde üç tane saklıyorum. Hiçbirini atamıyorum.

0
  • @sessizlik_hali

Çekmecedekileri bir gün yakıp rüzgâra bırakmak iyi gelmişti bana. Zorlamıyorum ama.

0
    • Anonim

"İyiyim demek zor, kötüyüm demek kolay" bunu bir yere yazacağım.

0
  • @dalgin_adam

Mühürlemek güzel detay. Son dize umut veriyor.

0
  • Anonim

Bence postaya vermemekte haklısın. Bazı mektuplar yazılmak için vardır, okunmak için değil.

0
  • @gecekusu

Katılmıyorum biraz. Bazen göndermek gerekiyor, yoksa hep aynı yerde kalıyorsun.

0
  • Anonim

İkisi de doğru olabilir bence. Ben kendi payıma hâlâ düşünüyorum.

0
  • @dalgin_adam

Anonim yazmışsın ama ben senin sesini tanıdım galiba :) Güzel olmuş.

0
  • @bir_sessizlik

Belki tanımışsındır, belki değil. Şiir kime okunursa onun olsun.

0
  • Anonim

Böyle bir mektubu okuyunca insan kendi yazmadıklarını hatırlıyor.

0
  • @kayip_cumle

Zarfa adını yazmamak... çok ince bir şey.

0
  • @ruzgarinsesi

Ben olsam "belki bir gün" yerine "belki bir sabah" derdim ama şiir senin.

0
  • @yagmurlu_sehir

Bu öneri hoşuma gitti, sabah daha ışıklı. Düşüneceğim.

0
  • Anonim

Okudum, sustum, tekrar okudum.

0
  • Anonim

Güzel şiir, kendine iyi bak.

0
  • Forum konusuŞiirler

Gece Treni — ilk kez uzun bir şey yazdım, bakar mısınız

Gece treni kalkıyor istasyondan Camda bir yüz, belki benim İçerde herkes uykuda Bir ben uyanığım, bir de bir çocuk Çocuk annesinin omzunda Ben kendi omzumda Her durakta biri iniyor Ben hâlâ aynı koltuktayım Bilet cebimde buruşmuş Gideceğim yer yazılı ama okuyamıyorum Belki varmak istemiyorum Belk…

@sonmesaj541541 tepki1212 yorum112112 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Gitmeyen Sen — uzun bir şiir, sabırla okuyun

Bir şehir kadar uzaksın şimdi Oysa aynı yağmuru dinliyoruz Sen kapalı bir pencerenin ardında Ben açık bir yaranın önünde Adını söylemiyorum artık Harfler bile ağır geliyor dile Sabah olunca toparlanıyorum Akşam olunca yine sen Bir mektup yazdım, göndermedim Zarfın içinde bir mevsim vardı Kış mıyd…

@ayisiginda393393 tepki99 yorum7474 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Umudun Son Satırı

Bütün şiirlerim hüzünlü bitti Bu seferki böyle bitmesin Son satırı kimseye bırakmıyorum Ben yazıyorum: Yarın hava açacak Belki de açmayacak Ama ben pencereyi açacağım

@geceyazan229229 tepki2222 yorum9999 kayıt
  • Forum konusuŞiirler

Küllerin altında

Geçen kış her şeyi bitmiş sanmıştım. Evi sattık, işten ayrıldım, telefonum günlerce sustu. Bu şiiri o günlerin sonunda yazdım, bugün tekrar okudum: Küllerin altında bir kor var hâlâ, üflesem alev olur belki. Üflemeye gücüm yok bu akşam, ama kor da vazgeçmiyor, görüyorum. Yarın belki üflerim.

Anonim257257 tepki1616 yorum6363 kayıt
  • ŞiirŞiirler

Gönderilmeyen Mektup

Sevgili, diye başladım, sonra çizdim. Bu kelimenin artık benim ağzımda yeri yok. İkinci sayfada hâlini sormak istedim, sonra senin hâlinin sana ait olduğunu hatırladım. Mektup üç sayfa sürdü. Üçünde de aynı şeyi söylüyordum farklı cümlelerle: iyi ol, iyi olduğunu bil. Zarfı kapattım, adres yazma…

@Halil296296 tepki2626 yorum101101 kayıt
  • ŞiirŞiirler

Üç Nokta

Cümlenin ortasında bıraktın beni, virgülle sandım, nefes aldım. Sonra noktalar geldi, üç tane, her biri bir gece kadar uzun. Ben o noktaların arasında seni tamamlayacak kelimeyi aradım; sevgi miydi, özür müydü, yoksa sadece “yarın” mıydı bilemedim. Cümle hâlâ açık, kalem hâlâ elimde. Beklemeyi bile…

@ayisiginda452452 tepki3131 yorum141141 kayıt