Arkadaşım yıllardır hep ben arıyorum
18 yanıt
- @isimsiz
Otuz gün sessizlik cevabın kendisi. Yine de bir son konuşma yap, açıkça söyle.
0 - @sonbahar
Bazı insanlar sadece pasif. Seni sevmiyor değil, inisiyatif almayı bilmiyor.
0 - Anonim
Ben de böyle biri oldum, aramayı hep ertelerdim. Biri bana açıkça söylediğinde utandım ve değiştim.
0- @mor_defter
Bunu söylemek gerek demek ki. Kırılmasından da korkuyorum.
0
- @geceyolcusu
Kırılırsa kırılsın, yıllardır sen kırılıyorsun.
0 - @yalnizadam
Bence bırak. Sana emek veren insanlar var, birini zorla tutmanın anlamı yok.
0 - @mavikent
Bırakmak çok sert. Birkaç ay mesafe koy, sonra bak. Belki o arar.
0 - @eskiyaz
Ben 3 yıl bekledim, aramadı. Boşuna beklemişim.
0- @uykusuz
Kıyas: sen onu aramasan ne kadar süre bu sessizlik sürer? Ay mı yıl mı? Cevap hepsini söyler.
0- @mor_defter
Muhtemelen yıl. Bunu kendime itiraf etmek acı.
0
- @sonmesaj
İtiraf ettiysen yarı yoldasın.
0 - @eksik_cay
Mektup yazmayı denedin mi? Yüz yüze zor geliyorsa.
0 - @kirikdal
Mektup güzel ama ona gönderince yük olmaz mı? Bence kısa bir sesli mesaj.
0 - @bir_sessizlik
Arkadaşlık tek taraflı sürmez, bu kadar basit.
0 - @firtinadan_sonra
Ama insanların hayatları farklı hızlarda akıyor. Çocuğu, işi var mı? Belki yoğunluğu var.
0- @mor_defter
Evet çocuğu var, hep yorgun.
0- @yagmurlu_sehir
O zaman daha fazla neden yaz. Yoğun insanlar da aranmak ister, sadece yeniden başlatamazlar.
0
- @lacivertgece
İki taraf için de adil bir ortak noktası: ayda bir görüşme planı. Rutin, inisiyatif gerektirmez.
0
Benzer içerikler
Forum konusuTavsiye İstiyorumSevdiğim kişiye açılmalı mıyım yoksa arkadaş kalmalı mıyız?
İki yıldır çok yakın arkadaşız. Her gün yazışıyoruz, hafta sonları birlikte yürüyüş yapıyoruz. Bir noktada ona âşık olduğumu fark ettim. Eğer söylersem ve karşılık bulamazsam arkadaşlığı da kaybederim; söylemezsem bu hisle yaşamak zorunda kalacağım. Bazen bakışlarında bir şey görüyor gibiyim ama be…
@isimsiz522522 tepki99 yorum6666 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumArkadaşlığı bitirmek de bir tür ayrılık mı?
On yıllık bir arkadaşım sürekli benimle yarışıyor, her başarımda bir laf buluyor. Bu kez dayanamadım ve bir süre görüşmemeyi önerdim. Şimdi kendimi suçlu hissediyorum. Bence haklıyım ama içim rahat değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Anonim250250 tepki1818 yorum119119 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumBu durumda siz ne yapardınız?
En yakın arkadaşım bana, kardeşinin sevgilisinin onu aldattığını gördüğünü söyledi. Kardeşine söylemedi, benden de gizli tutmamı istedi. Ben ise o kardeşi tanıyorum, yıllardır evimize gelir gider. Ne söylesem, ne yapsam? Arkadaşıma verdiğim sözü bozmak istemiyorum ama sessiz kalmak da içimi yiyor.…
@sonmesaj305305 tepki1212 yorum4747 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumEski sevgiliyle yeniden başlamak: ikinci şans mı, aynı hata mı?
Sekiz ay önce ayrıldık, sebebi sürekli iş yüzünden görüşememekti. Şimdi işini değiştirmiş ve yazıyor. Özlediğim doğru, ama aynı yere dönmekten de korkuyorum. İkinci şans verenler oldu mu, nasıl bitti?
Anonim209209 tepki1818 yorum117117 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumİş ve ilişki dengesi nasıl kurulur?
Yeni terfi aldım, haftada altı gün çalışıyorum. Sevgilim hiçbir şey demiyor ama gözlerinden anlıyorum. Akşam eve geldiğimde konuşacak halim kalmıyor. Bu durum uzun sürmez diye düşünüyorum ama ya sürerse?
Anonim205205 tepki1818 yorum115115 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumYalnız yaşamaya başladım, akşamlar çok zor
İki ay önce ayrı eve çıktım. Gün içinde iş, sorun yok. Ama akşam sekizden sonra ev o kadar sessiz ki televizyonu açıp arka plan sesi yapıyorum. Hobi edinmek, arkadaş çağırmak, evcil hayvan gibi önerileriniz var mı? Pratik, uygulanabilir şeyler arıyorum, “zamanla alışırsın” dışında.
@yalnizadam248248 tepki88 yorum3535 kayıt