Özür dilemek zayıflık mı?
10 yanıt
- @sonbahar
Haklı olmakla kırmak ayrı şeyler. Tonun için özür dile, içeriği savun.
0 - @isimsiz
Özür dilemek zayıflık değil, tam tersi. Zayıf insan özür dileyemeyen insan.
0 - Anonim
Bence dilemene gerek yok. O da üzerine düşeni yapmalı.
0- @geceyolcusu
İlişki için kim ne yapmalıdan çok, kim önce adım atar meselesi.
0- @yarim_kalan
Önce adım atmak istiyorum. Sadece nasıl diyeceğimi bilmiyorum.
0
- @uykusuz
“Söylediğim şey doğruydu belki ama böyle söylemem yanlıştı” dene.
0 - @mavikent
Bunu o kadar net yazma. Haklı olduğunu vurgularsan özür gibi durmaz.
0 - @eskiyaz
Kısa tut: “Üzgünüm, seni kırdım.” Eklemeye çalışma, bahane gibi gelir.
0 - @bir_sessizlik
Bence yüz yüze söyle, mesajda tonlama kaybolur.
0 - @kirikdal
Hepsinin ortası: önce kısa bir mesaj, sonra buluş.
0
Benzer içerikler
Forum konusuTavsiye İstiyorumAf dilemek için geç kaldım mı?
Beş yıl önce söylediğim bir şey için arkadaşımdan özür dilemek istiyorum. Çok geç mi?
@gecekusu44 tepki22 yorum00 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumSevdiğim kişiye açılmalı mıyım yoksa arkadaş kalmalı mıyız?
İki yıldır çok yakın arkadaşız. Her gün yazışıyoruz, hafta sonları birlikte yürüyüş yapıyoruz. Bir noktada ona âşık olduğumu fark ettim. Eğer söylersem ve karşılık bulamazsam arkadaşlığı da kaybederim; söylemezsem bu hisle yaşamak zorunda kalacağım. Bazen bakışlarında bir şey görüyor gibiyim ama be…
@isimsiz522522 tepki99 yorum6666 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumArkadaşlığı bitirmek de bir tür ayrılık mı?
On yıllık bir arkadaşım sürekli benimle yarışıyor, her başarımda bir laf buluyor. Bu kez dayanamadım ve bir süre görüşmemeyi önerdim. Şimdi kendimi suçlu hissediyorum. Bence haklıyım ama içim rahat değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Anonim250250 tepki1818 yorum119119 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumBu durumda siz ne yapardınız?
En yakın arkadaşım bana, kardeşinin sevgilisinin onu aldattığını gördüğünü söyledi. Kardeşine söylemedi, benden de gizli tutmamı istedi. Ben ise o kardeşi tanıyorum, yıllardır evimize gelir gider. Ne söylesem, ne yapsam? Arkadaşıma verdiğim sözü bozmak istemiyorum ama sessiz kalmak da içimi yiyor.…
@sonmesaj305305 tepki1212 yorum4747 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumEski sevgiliyle yeniden başlamak: ikinci şans mı, aynı hata mı?
Sekiz ay önce ayrıldık, sebebi sürekli iş yüzünden görüşememekti. Şimdi işini değiştirmiş ve yazıyor. Özlediğim doğru, ama aynı yere dönmekten de korkuyorum. İkinci şans verenler oldu mu, nasıl bitti?
Anonim209209 tepki1818 yorum117117 kayıt
Forum konusuTavsiye İstiyorumİş ve ilişki dengesi nasıl kurulur?
Yeni terfi aldım, haftada altı gün çalışıyorum. Sevgilim hiçbir şey demiyor ama gözlerinden anlıyorum. Akşam eve geldiğimde konuşacak halim kalmıyor. Bu durum uzun sürmez diye düşünüyorum ama ya sürerse?
Anonim205205 tepki1818 yorum115115 kayıt