İçeriğe geç
SevenSevilmiyor

Yeni bir şehre gitmeden önce ne yapmalı

Anonim213 görüntülenme
Önümüzdeki ay taşınıyorum, hiç tanıdık yok. Sizce ilk ay neye öncelik vermeliyim? Ev eşyası mı, sosyal çevre mi?

6 yanıt

• @sonbahar

İlk ay önce temel ihtiyaçlar: ev, yol, market. Sosyal çevre ikinci ayda gelir.

0
  • @isimsiz

Kafeye aynı saatte git, aynı insanlar yavaş yavaş tanıdık olur.

0
  • @geceyolcusu

Spor salonu ya da kurs yazılın, zorunlu bir buluşma yeri lazım.

0
    • Anonim

Ben komşulara çikolata götürdüm, çok işe yaradı.

0
      • @mavikent

Çikolata fikrini beğendim :)

0
  • @eksik_cay

Tanıdık bir çay markası al, yeni evde aynı kokuyu al, hemen ev gibi olur.

0
  • Forum konusuTavsiye İstiyorum

İş mi aşk mı: başka şehre taşınmalı mıyım?

Hayalini kurduğum bir iş teklifi aldım ama başka bir şehirde. Sevgilim burada kalmak istiyor, uzak mesafe ilişkisi denemeyi de kabul ediyor ama ikimiz de içten içe zor olacağını biliyoruz. İş fırsatı bir daha gelmeyebilir; ilişki ise bir kez bozulursa onarımı zor. Hangisini seçersiniz? Yaş 29, ikin…

@uykusuz133133 tepki77 yorum1515 kayıt

Sevdiğim kişiye açılmalı mıyım yoksa arkadaş kalmalı mıyız?

İki yıldır çok yakın arkadaşız. Her gün yazışıyoruz, hafta sonları birlikte yürüyüş yapıyoruz. Bir noktada ona âşık olduğumu fark ettim. Eğer söylersem ve karşılık bulamazsam arkadaşlığı da kaybederim; söylemezsem bu hisle yaşamak zorunda kalacağım. Bazen bakışlarında bir şey görüyor gibiyim ama be…

@isimsiz522522 tepki99 yorum6666 kayıt

Arkadaşlığı bitirmek de bir tür ayrılık mı?

On yıllık bir arkadaşım sürekli benimle yarışıyor, her başarımda bir laf buluyor. Bu kez dayanamadım ve bir süre görüşmemeyi önerdim. Şimdi kendimi suçlu hissediyorum. Bence haklıyım ama içim rahat değil. Siz olsanız ne yapardınız?

Anonim250250 tepki1818 yorum119119 kayıt

Bu durumda siz ne yapardınız?

En yakın arkadaşım bana, kardeşinin sevgilisinin onu aldattığını gördüğünü söyledi. Kardeşine söylemedi, benden de gizli tutmamı istedi. Ben ise o kardeşi tanıyorum, yıllardır evimize gelir gider. Ne söylesem, ne yapsam? Arkadaşıma verdiğim sözü bozmak istemiyorum ama sessiz kalmak da içimi yiyor.…

@sonmesaj305305 tepki1212 yorum4747 kayıt

Eski sevgiliyle yeniden başlamak: ikinci şans mı, aynı hata mı?

Sekiz ay önce ayrıldık, sebebi sürekli iş yüzünden görüşememekti. Şimdi işini değiştirmiş ve yazıyor. Özlediğim doğru, ama aynı yere dönmekten de korkuyorum. İkinci şans verenler oldu mu, nasıl bitti?

Anonim209209 tepki1818 yorum117117 kayıt

İş ve ilişki dengesi nasıl kurulur?

Yeni terfi aldım, haftada altı gün çalışıyorum. Sevgilim hiçbir şey demiyor ama gözlerinden anlıyorum. Akşam eve geldiğimde konuşacak halim kalmıyor. Bu durum uzun sürmez diye düşünüyorum ama ya sürerse?

Anonim205205 tepki1818 yorum115115 kayıt